2777
2789
عنوان

اخلاقای بد شوهرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 83 پست
آره واقعا انگار دوتا آدمن دو شخصیت مختلف عین شوهر من

☹️💔

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوی, قلیان تو خونه همیشه پیچیده  از, اون بوی قلیان دوست ندارم دوستام بیان خونم ولی اقوام خودش ن ...

وقتی ذوستات میخوان بیان اسپری خوشبو کننده بزن

خدایا هوای دل همه بنده هاتو داشته باش آمییییییییییین  
بنظر من مردا نمیدونن دوس داشتن واقعی چیه وقتی زیاد دوست دارن خستت میکنن

خیلی مهربونه عکس من همیشه رو بک گراند موبایلشه نشونم که میده فقط یه پوزخند میزنم عشق زیادم بدرد نمیخوره میخواد منو اونجوری کنه که خودش میخواد هرچی پول داره خرج من میکنه ولی با شکاک بودنش از دماغم درمیاره اعتراضم که میکنم هرچی تو دهنشه میگه مامانم همه رو از چشم من میبینه میگه دوست داره واسه اونه ولی خستم کرده دوسداشتن بخوره تو سرش

هَر چِه فَهمِ تو آیَد،آن بُوَد مَفهومِ تو...!
چیکار میکنی ازش پول میگیری؟

ماهی ۲۰۰ بهم میده فکر کن واسه همه ی خرجام لوازم ارایش و لباس و کادو تولدی چیزی واسه کسی بخوام بخرم،اخه تو این گرونی ۲۰۰ پول یه مانتو ام نیست،شوهر شما چی؟

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
یه روز با یه چی موافقه روز بعد مخالف صدرصد و پشیمون میشه که چرا اونکار انجام داده کلا سر اکثر مسائل ...

آره مثلا میگه جمعه بریم فلان جا جمعه که میشه بد عنقه و نمیخواد بره

با دل خوش رفتیم یه جایی و برگشتیم آخر شب الکی به یه چیزی گیر میده از دماغمون در میاد 

بخواد برای چیزی برنامه ریزی کنه من فرار میکنم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

دمدمیه خودش هرچی بخواد خرج میکنه بمن که رسید حسابگر میشه دوست نداره اصلا پولی تو دستو بالم باشه زود عصبی میشه و خیلی ایرادای دیگه داره فکر کنم نکته مثبتش دست بزن نداشتنشه و مستقله و وابسته خانوادش نیست

ماهی ۲۰۰ بهم میده فکر کن واسه همه ی خرجام لوازم ارایش و لباس و کادو تولدی چیزی واسه کسی بخوام بخرم،ا ...

بروخداتوشکرکن!ماهی ۲۰۰قرونم نمیده همه چی حساب و کتاب داره بقران راضی ام ماهی ۲۰تومن بده ولی نمیده!خرید خونه هرچی باشه میخره هرچی دیگ ب رژوسالی چندبارمانتوپول نداره بزوروالتماس!البته میدونی چیه ماباپدرشوهرم تویه ساختمانیم ازمامانش حساب میبره ریزاتفاقات زندگی کف دست مامانش بیشترم بخاطر ترس از اون اولابخودش باشه هی بدنیست واقعا یه راه خوب میخوام ک بتونم راضیش کنم ک ماهیانه ی چی بده

خدایا!من یاغی نیستم✋
آره مثلا میگه جمعه بریم فلان جا جمعه که میشه بد عنقه و نمیخواد بره با دل خوش رفتیم یه جایی و برگشتی ...

وای عین شوهر من اصلا دوست ندارم با فامیلا جایی بریم چون ازین مطمعن نیستم هر لحظه امکان داره کنسل کنه و رو هیچ برنامش نمیشه حساب باز کرد