2777
2789

امروز تو پاسداران یه شعبشو دیدیم رفتیم خرید کردیم یه کت تک و دو تا شلوار شد ۵ و ۸۰۰😒

تو رودربایسی خریدیم😂

اونایی که خریدن جنسس خوبه؟ظاهرشون ک همچین مالی نیست

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جنسش بستگی داره مثلا تو یه شعبش جنس خیلی عالی دیدم یه کت جنس معمولی هم بود. قیمتش هم به نسبت بهت خوب ...

ارزون ترینو برداشتیم😂شوهرم هی میگفت این خوبه من گفتم نه اون خوبه نگاه قیمتش نگرده ودم اونی که من میگفتم ۵ تومن بود کتش اونی که گرفتیم ۲ و ۸۰۰ اصلا جالب نمیاد جنسش.

یعنی شعبه ها ش جنساش فرق میکنن باهم

من و همسرم تازه ازدواج کرده بودیم رفتیم کلی خرید کردیم،سال ۷۷ بعدش دیگه زورمون نرسید😅😅

ما قصد خرید کت و شلوار داشتیم‌ولی نه این قیمت😂رفایم تو جو و رودربایسی خریدیم😂

اون موقع ها قبل گرونی چند تا لباس برای شوهرم گرفتیم یادمه یه بار یه پیرهن کاملا نخی جنس خوب خریدم ...

واقعا😐😐چقدر حرص خوردیم یه شلوارشو یه تومن گرفتیم .شوهرم‌میگه بجاش زیاد میشه پوشید خراب نمیشه😐

ارزون ترینو برداشتیم😂شوهرم هی میگفت این خوبه من گفتم نه اون خوبه نگاه قیمتش نگرده ودم اونی که من می ...

نه شعبه هاش فرق نداره جنس های داخل شعبه فرق داره. من همسرم کت و شلوارش رو میگیره  یبار باهاش نرفتم جنس خیلی معمولی بهش داده بودن😑 اصولا مردا رو نباید تنها فرستاد خرید هر چی فروشنده بگه خوبه بی چون و چرا میخرن

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨