2777
2789
عنوان

ختم مجرب خیلی آسوووونه بیاین

145 بازدید | 3 پست

این ذکر رو من گفتم میخوام ب شمام معرفی کنم از روز چهارشنبه شروع میکنید (الان تا ساعت ۲۴ وقت هست برای شروع  ) و تا چهارشنبه هفته بعد تموم میکنید.بعده تموم شدنش باید ب 13 نفر معرفیش کنید. ودر چهارشنبه سوم حاجت روا میشید..ولی حتما باید تا قبل چهارشنبه سوم معرفی کرده باشید ب 13 نفر🍀

روز چهارشنبه 100 مرتبه یا اباصالح المهدی ادرکنی

روزپنجشبه 100 مرتبه یا فاطمه الزهرا ادرکنی

روز جمعه 100 یا جواد الائمه ادرکنی

شنبه 100 امن یجیب المضطر اذا دعا و یکشف السو

یکشنبه 100 مرتبه صلوات بر 14 معصوم

دوشنبه 100 یا ابولفضل العباس ادرکنی

سه شنبه 100 استغفراله ربی و اتوب الیه

چهارشنبه 100 یا زین العابدین ادرکنی

هرکس میخونه کامنت بزاره . من بدونم چند نفر شد. خیلی وقتتونو نمیگیره که . خیلی حس خوبی میده ذکرای قشنگیه ان شاء الله حاجت روا بشید🌺

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4547072/شبه-شهادته-امام-جعفرصادقه-بیاین-متوسل-بشیم-به-اقاسفره-صلواتی-هست-شرکت-کنید-حتی-ش?postid=141771452

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

منم شروع کردم . دعام کنین حاجتم ختم بخیر بشه ان شاالله

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.