2777
2789
عنوان

قرص یونی زینک

11956 بازدید | 13 پست

برای درمان ریزش مو چندوقته یونی زینک مصرف میکنم، کسی استفاده کرده؟؟  که نتیجه گرفته باشه؟

و اینکه بعد مصرف رنگ ادرارم خیلی زرد میشه که انگار بخاطر ویتامین B هست.

تاثیر داره؟؟

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

مال من از کم خونی هست ریزش موهام 

دارم فارماتون و فرودین مصرف میکنم 

پیاز درمانی و روغن تراپی همراه حنا استفاده میکنم یک هفته هست اما ریشه موهام سیاه شده البته موهامو کاملا کچل کردم 

تا خدا با من است زمانه با من است .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زرد شدن ادرار طبیعی هست. 

هر مکملی رو باید سه ماه مصرف کنی و یکماه استراحت و مجددا استفاده. 

یونی زینک مکمل متوسطی هست، واسه کسی که مشکل حاد نداره خوبه. جلوی ریزش ناشی از کمبود ویتامین رو می گیره. 

مال من از کم خونی هست ریزش موهام  دارم فارماتون و فرودین مصرف میکنم  پیاز درمانی و روغن ...

جدیدا یه مکمل خریدم سویسی هست، اکتی آیرون

دوز آهنش نسبت به بقیه مکمل ها بیشتره، به نظرم جالب اومد، از فردا میخورم. 

من هم آهن فرودین استفاده می کنم. 

اها اینکه فارماتون به شدت چاق می کنه ولی روی این نوشته کمک به چربیسوزی، چون ال کارنیتین داره تو ترکیبش

جدیدا یه مکمل خریدم سویسی هست، اکتی آیرون دوز آهنش نسبت به بقیه مکمل ها بیشتره، به نظرم جالب اومد، ...

فارماتون اشتها رو زیاد میکنه اما خب من رعایت میکنم

دوز اهنش چنده؟فارماتون دوز اهنش ۷۶هست اشتباه نکنم

تا خدا با من است زمانه با من است .
فارماتون اشتها رو زیاد میکنه اما خب من رعایت میکنم دوز اهنش چنده؟فارماتون دوز اهنش ۷۶هست اشتباه نکن ...

اره قابل کنترل هست، موفق باشی عزیزم. 

دوز آهن فارماتون 10 میلی گرم هست، اکتی آیرون 30 میلی گرم

زرد شدن ادرار طبیعی هست.  هر مکملی رو باید سه ماه مصرف کنی و یکماه استراحت و مجددا استفاده.&nb ...

ببخشید عزیزم شما در این خصوص اطلاعات خاصی دارید؟

چه مکملی برا مشکلات حاد خوبه؟

منم الان استفاده میکنمدوروزه رنگ ادرارم اره خیلی زرد شده ..من ک شنیدم عالیه درضمن خودم تو داروخانه ک ...

هر روز یونی زینک بخورم؟تا چه مدت؟

تعجیل در ظهور امام زمانمون صلوات