2777
2789
توروخدا اسم منو نیاری زندگیم خراب میشه شوهرم بدبین میشه بیا پی وی بدم شمارشو بگو از همسایمون گرفتمو ...

عزیزم هزینه میگیرن؟

میشه به من بدی؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توروخدا اسم منو نیاری زندگیم خراب میشه شوهرم بدبین میشه بیا پی وی بدم شمارشو بگو از همسایمون گرفتمو ...

چشم بخدا نمیگم 

مرض ندارم که خواهرم شما لطف کنی من اسمی ازت ببرم

قربونت 

من درخواست فرستادم اگه قبول کنی ممنونت میشم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
خب اگ اشتب درومد فحش ندی ها اسم خودت و مامانت اگه دو اسمه ایی اسمی ک مامانت صدامیزنه اصله

دوستم اگه سرکتاب باز میکنی میشه دوستیم رو قبول کنی

من استارتر بودم انگار بقیه کارشون واجبتر بوده

برای منم بگیر بخدا قسم خیلی حالم گرفته است محدثه  زاییده فاطمه

طالعت عقربه

زنی بلند بالا خوش رفتار خوش کردار راستگو دروغگو را دشمن میداری هرچه بزرگتر شوی کارت بالا میگیرد چون در اول عمر رنج بسیار دیده ای و کسی قدر تورا نداند تهمت

وغیبت تورا بسیار میگویند مدتیه سررشته کار خودتو گم کردی و در کارهای خود سرگردانی توکل ب خدا رو از دست نده انشالله عاقبت بخیر است گاه گاه مثل اتش خشمگین میشو زود فرو مینشینه بیشتر از فکر فاسد و شیطانیس باید از نامحرمان خودرا بپوشاند تا به غضب گرفتار نشوی

اتش نزاجی تندخو و گاهی کفر میگی ک باید ترک کنی حرام بر تو سازگار نیس اگر یک دینار حرام بدست بیاری صد دینار از دستت میره همیشه اشفته خال و پریشانی طالعت تا۲ سالگیس بعد از اینکه رد کردی ب عمر طبیعی میرسی انگشتر عقیق ماه شوال روز دوشنبه لباس سبز ابی برتو خوش یمن است و دعای جوشن کبیر.

طالعت عقربه زنی بلند بالا خوش رفتار خوش کردار راستگو دروغگو را دشمن میداری هرچه بزرگتر شوی کارت بال ...

مرسی عزیزم لطف کردی

حقیقتا درست گفتی 

قربونت برم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
دعای جوشن کبیر بخونو همرات داشته باش تا از بلاها ایمن گردی😘

قربونت 

چشم

ازدواج کردی

نه ولی از خدا که پنهون نیس از شما چه پنهون

میگن سنگینی بخت و طالع داری 

یه بنده خدایی به اسم جواد فرزند منصوره 

منو عجیب میخواست ولی یهو پیچید و رفت دو ماه پیش

خلاصه دلم ازش شکسته