2777
2789
عنوان

معلما یه لحظه بیان،خواهش🙏🙏

218 بازدید | 16 پست

سلام ممنون میشم به سوالات من جواب بدین،البته ممکنه زمان کوتاهی ازتون بگیرم از همین الان عذر خواهی میکنم یه تحقیق دارم راجب  تشویق دانش آموزان و تاثیر آن بر رفتار دانش آموزان،میخواستم تجربیات خودتون رو به اشتراک بزارین و اینکه از چه روش هایی برای تشویق شاگرداتون استفاده میکنید.

لطفا سابقه تدریس و پایه هم ذکر کنید.

ممنون🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۳ سال سابقه کاری دارم تو پاییه ابتدایی 

بنظرم بهترین تشویق ، تشویق کلامی و رفتاری هست چون بچه ها اعتمادبنفس پیدا می کنن احساس مهم بودن و دیده شدن پیدا میکنن

و اگه قراره تشویق یا تنبیهی صورت بگیره بهترین کار اینه که در همون لحظه انجام بشه چون تاثیرش خیلی خیلی زیاده

میتوان زندگی را زیباتر دید تنها اگر نگاهت را به آن تغییر دهی😍😍😍
من ۱۳ سال سابقه کاری دارم تو پاییه ابتدایی  بنظرم بهترین تشویق ، تشویق کلامی و رفتاری هست چون ...

ببخشید یه سوال داشتم. اگه فقط در کلاس چند نفر فعالیت داشته باشن و در نتیجه فقط همون تعداد کم از بچه ها تشویق میشن و بقیه بچه ها فقط تماشاچی میشن در این صورت چه کاری رو پیشنهاد میکنین

ببخشید یه سوال داشتم. اگه فقط در کلاس چند نفر فعالیت داشته باشن و در نتیجه فقط همون تعداد کم از بچه ...

تشویق کلامی یه خوبی که داره اینه که باعث حسادت بقیه میشه بعد اونا هم شروع به فعالیت می کنن

ولی در کل سعی کنید وقتی درس میدید اونایی رو که فعالیتشون کمه رو بیشتر مخاطب قرار بدین حین درس دادن اسمشونو بگید یا ازشون سوال بپرسین بهشون مسئولیت بدین 

میتوان زندگی را زیباتر دید تنها اگر نگاهت را به آن تغییر دهی😍😍😍
آره عزیزم ممنون میشم.

یکی از این دسته های چک امتیازی هست و هر کار خوبی که بکنن ۵ امتیاز مگیرند اول برای تشویق برای کارای کوچیک مثل بدون غلط بودن امتحان بهشون بده بعد سخت ترش کن ولی مطمئن شو همه حداقل یه چک داشته باشن یه جعبه درست کن و اسمش رو بزار بانک و توش جایزه بزار هر مقداری دوست داری تعیین کن که به اون میزان رسید از بانک بهشون جایزه بدی 

بگو همه ۵ تا دونه شکلات بیارن همه رو مخلوط کن همه ی کلاس رو تشویق کن امتحانشون رو بی غلط بشن و به همه یه دونه شکلات بده 

و... دیگه دستم درد گرفت بازم هس اگه خواستی بعدا برات مینویسم

من معلم پایه پنجم هست. برای تشویق بچه ها سعی میکنم در درجه اول به صورت کلامی اونا رو تشویق کنم یا این که از ستاره استفاده کنم. فقط هم برای درس بچه ها رو تشویق نمیکنم تو مسائل انضباطی و رفتاری هم این کار رو انجام میدم‌. مثلا هرماه یک نیمکت رو به عنوان نیمکت پاکیزه انتخاب میکنم و به بچه هایی ک روی اون میز میشینن ستاره میدم.

گاهی اوقات هم به بچه ها نقش و مسئولیت میدم‌. مثلا برای تشویق همیار معلم میکنم یا نماینده بهداشت. خداروشکر خودم نتیجه خوبی گرفتم