2777
2789
عنوان

قانون جذب

113 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها 

من دیدم خیلی هاتون درباره ی قانون جذب سوال داشتید برای همین مطالبی رو در اختیارتون میزارم. اگه دوست داشتید بخونید.

قانون جذب باوری است که بر اساس ان با تمرکز بر افکار منفی و مثبت،مردم میتونیم تجربه های مثبت یا منفی رو به زندگی خود و دیگران وارد کنیم و اون رو تجربه کنید.

قانون جزبی ها باوری دارن که میگه مردم و افکارهایشان هر دو از  « انرژی » ساخته شدن و از طریق فرایند ( انرژی ها ی همانند همدیگر را جذب میکننن) شخص میتواند سلامت و روابط خود را ارتقا دهد با این باور شخص میتواند سلامت ارتباطیش را بهبود دهد. قانون جذب یک شبه علم است. « شبه علم  یعنی باوری که پایه علمی ندارد یا اموزش علمی ضعیف » 

قانون جذب در یک کلام:

قانون جذب باوری است که طبق ان با تمرکز بر افکار منفی یا مثبت، مردم میتوانند تجربه های مثبت و منفی خود را به زندگی خود و دیگران وارد و تجربه کنند.

تا اینجا درباره ی انرژیی گفتیم که میتونیم دیگران رو جذب کنیم از الان درباره ی خواسته هامون حرف میزنیم.

اگه چیزی را میخواهی مطمعا باش میشه فقط لازمه که بهش فکر کنیم و براش تلاش کنیم. برای مثال: من یه ماشین پورشه میخوام پس حتما بهش میرسم چون لیاقتش رو دارم.

من یه راهکار بهتون میدم تا چیزی که میخواید رو بدست بیارید: افکار ها و ارزوهات رو روزی ۵ بار روی کاغذ بنویس و به ان ایمان داشته باش.

چند نکته هم هست که به نظرم باید بدونید:

۱- به ارزوهات احترام بزار «یعنی به فکر ارزوهات باش و از ارزوهات هیچ تلاشی رو دریغ نکن »

۲-شما هر چیزی را که میخواهید میتوانید در کوتاه ترین زمان ممکن بدست اورید.

۳- به قانون جذب ایمان داشته باشید.

۴- سعی نکنید بفهمید قانون جذب چگونه کار میکند.

۵- در قانون جذب شما میتوانید هر چیز را داشته باشید.

۶- قانون جذب یک قانون ثابت است چه بخواهید چه نخواهید براتون کار میکنه.

اگه این مطلب رو دوست داشتید دوستاتون هم تک کنید.

اگر پستی میزارید اخر پستتون ارزو و خاستتون رو بنویسید.

من خودم قانون جذب رو امتحان نکردم ولی برای فامیلامون خوب بوده.

برای فامیلاتون چقدر خوب بوده🤔

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی به این فکر کن که اون ادم به اندازه تو خوش شانس نبوده امکانات تورو نداشته ... امکانات شامل تمام چیز هایی میشه که توداری خانواده ،تربیت، سواد ،دوستان، تفکر و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.