سلام بچه ها
من دیدم خیلی هاتون درباره ی قانون جذب سوال داشتید برای همین مطالبی رو در اختیارتون میزارم. اگه دوست داشتید بخونید.
قانون جذب باوری است که بر اساس ان با تمرکز بر افکار منفی و مثبت،مردم میتونیم تجربه های مثبت یا منفی رو به زندگی خود و دیگران وارد کنیم و اون رو تجربه کنید.
قانون جزبی ها باوری دارن که میگه مردم و افکارهایشان هر دو از « انرژی » ساخته شدن و از طریق فرایند ( انرژی ها ی همانند همدیگر را جذب میکننن) شخص میتواند سلامت و روابط خود را ارتقا دهد با این باور شخص میتواند سلامت ارتباطیش را بهبود دهد. قانون جذب یک شبه علم است. « شبه علم یعنی باوری که پایه علمی ندارد یا اموزش علمی ضعیف »
قانون جذب در یک کلام:
قانون جذب باوری است که طبق ان با تمرکز بر افکار منفی یا مثبت، مردم میتوانند تجربه های مثبت و منفی خود را به زندگی خود و دیگران وارد و تجربه کنند.
تا اینجا درباره ی انرژیی گفتیم که میتونیم دیگران رو جذب کنیم از الان درباره ی خواسته هامون حرف میزنیم.
اگه چیزی را میخواهی مطمعا باش میشه فقط لازمه که بهش فکر کنیم و براش تلاش کنیم. برای مثال: من یه ماشین پورشه میخوام پس حتما بهش میرسم چون لیاقتش رو دارم.
من یه راهکار بهتون میدم تا چیزی که میخواید رو بدست بیارید: افکار ها و ارزوهات رو روزی ۵ بار روی کاغذ بنویس و به ان ایمان داشته باش.
چند نکته هم هست که به نظرم باید بدونید:
۱- به ارزوهات احترام بزار «یعنی به فکر ارزوهات باش و از ارزوهات هیچ تلاشی رو دریغ نکن »
۲-شما هر چیزی را که میخواهید میتوانید در کوتاه ترین زمان ممکن بدست اورید.
۳- به قانون جذب ایمان داشته باشید.
۴- سعی نکنید بفهمید قانون جذب چگونه کار میکند.
۵- در قانون جذب شما میتوانید هر چیز را داشته باشید.
۶- قانون جذب یک قانون ثابت است چه بخواهید چه نخواهید براتون کار میکنه.
اگه این مطلب رو دوست داشتید دوستاتون هم تک کنید.
اگر پستی میزارید اخر پستتون ارزو و خاستتون رو بنویسید.
من خودم قانون جذب رو امتحان نکردم ولی برای فامیلامون خوب بوده.