2777
2789

بچه من اعتماد بنفسم کمه

دوستان و فامیلامون اکثرا پولدارن و مناطق شمال شهر زندگی میکنن

ماخودمون جنوب شهریم

اعتماد بنفسم شدیدا پایینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم شعور و شخصیت و اخلاق و ایناس

فعلا با اینا خودتو گول بزن تا ببینم چی میشه😕

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ب سر و وضعت برس شیک باش هرکی پولداره قشنگ زندگی نمیکنه در واقع خیلیا بلد نیسن قشنگ زندگی کنن!!

وقتی یادم میوفته کیا تو زندگیم برام مهم بودن ، سرم میگیرم بالا تُف میکنم تو اسمون تا برگرده تو صورتم :/

دقیقا حق داری فک نکنم هیچ جوره ام بشه کمبودتو جبران کنی 

دیگ پول کلاس و زیبایی و اعتماد بنفس میاره شما با کفش ۱۰۰ تومنی ک نمیتونی پز بدی و افه بیای ولی یه کفش بپوش دو تومن 

خود ب خود پزم ک ندی تو چشمی

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

اعتماد به نفسی درسته که وابسته به چیزی نباشه،یعنی خودت هر طوری که هستی خودت رو دوست داشته باشی

نه این که بگی اگه پولدار بودم یا اگه خوشگل بودم اعتماد به نفسم بالا میبود

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
بنظرتون دررمواجه با ادمایی ک همه لباساشون مارکه و کعی عمل زیبایی کردن  منه سا ه ی بدبخت جچوری ...

خودت باش.همین.هیچ وقت وقتی چیزی رونداری ونمیتونی داشته باشی حسرت نخور.بایدیاد بگیریم باچیزایی که داریم خوشبخت وشادباشیم

هرچی آرزوی خوبه مال تو❤️

تمیزوخوشپوش باش لباست چروک نباشه بدنت بو نده آراسته باش با آرامش صحبت کن زیبا بخند وسطح سوادتو از طریق کتاب مطالعه اطلاعات عمومی واخبار روز بالاببر...خودتو باور داشته باش

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

لباس مارک نپوش اما شیک و ساده بپوش 

کتاب زیاد بخون تا بتونی تو هر جمعی حرفی واسه گفتن داشته باشی

کتاب های روانشناسی بخون تا اعتماد به نفست رو بالا ببری

به پوستت هم خیلی رسیدگی کن 

اگه امضامو خوندی یه صلوات واسه خوشبختی داداشم بفرست💚🙏🏻

ادم باید برای خودش ارزش و احترام قایل باشه وگرنه پول داشته باشی ولی ادم بی شخصیتی باشی چه ارزشی داره هستن ادمایی که پول دارن ولی بی شعوری از سرو روشون می باره . یا ادمایی که وضع معمولی دارن ولی وقتی باهاشون همکلام میشی واقعا لذت می بری از این همه درک و فهمشون

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always