2777
2789
عنوان

یه اسم پسر و یه اسم دختر جدید خوشکل بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 84 پست

دختر     یاسمن

پسر       یاشار

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا ادم یاد لباس میافته صورتیشو که داری ایندفه ابیشو بگیر😶😶😂😂😂

واقعه 

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان زیادی ندارد . دین من نه اسلامه نه مسحیت نه یهودی نه .... دین من انسانیت است دینی فراتر از تمام ادیان 😍       ادم که عاشق شد گرما نمیفهمد❤ادم که عاشق شد من من نمیفهمد💜طوفان نمیفهمد💙سرما نمیفهمد💛چیزی نمیفهمد💚ادم عاشق هیچ چیز نمیفهمد💓
چی میگی؟اکثر مردم دوس دارن یه دختر و یه پسر داشته باشن

بچه دوست داشتنی و سرگرمی نیست 😑😑

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان زیادی ندارد . دین من نه اسلامه نه مسحیت نه یهودی نه .... دین من انسانیت است دینی فراتر از تمام ادیان 😍       ادم که عاشق شد گرما نمیفهمد❤ادم که عاشق شد من من نمیفهمد💜طوفان نمیفهمد💙سرما نمیفهمد💛چیزی نمیفهمد💚ادم عاشق هیچ چیز نمیفهمد💓
هووووف نگو منم باردارم اسمشو میخاستم بزار دنیز به مادرشوهرم گفتم دنیز میزارم گفت دینیز؟؟؟منم گفتم هی ...

دیزی دهلیز اینا رو میشنون دیگ الان دوقلو باردارم نمیدونم اسمان و ارمان قشنگ تره یا دلسا و دانیال  رادمهر و رادمانم دوس دارم ولی همسرم فک نکنم خوشش بیاد

حیوان مورد علاقم: اکسم

دیزی دهلیز اینا رو میشنون دیگ الان دوقلو باردارم نمیدونم اسمان و ارمان قشنگ تره یا دلسا و دانیال &nb ...

وای ی دختر ی پسر؟؟چه قشنگگگگگگگگ😍😍😍😍ایشالا سلامت دنیا بیان

اسم دخترم آیناز دوس دارم اینو بزارم طناز(بخاطر ط مشکل داریم)