2777
2789
عنوان

با خواهرام بریم دمه خونش؟؟؟؟؟؟ جواب بدین حیاتیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با خودت بگی اخرش چی میشه؟ اگه قراره ابروریزی و سر وصدا بشه نرو که واسه اینده و ازدواج خودت بده. ...

نه فقط خودش بفهمه اخه بار اولش نیست بار قبلی زد زیرش اینبار دیگه عکسشو میبینم اتیش میگیرم😔😔😔

پیش همیم هممون زندگیه خوبی داریم فقط بابام نمیدونم چشه که اینکارو کرده 😔😔😔

اوووف بیچاره مامانت برید در خونه زنه ولی قبلش ازش اتویی چیزی پیدا کنید خواهری برادری ازش پیدا کنید 

و اونجا بزارید به پدرتون زنگ بزنه 

بعد اونجا باباتونم تهدید کنید 

دایی کسی رو داری بتونه پدرت پرو بازی در آورد بنشوندش سرجاش ؟

نه فقط خودش بفهمه اخه بار اولش نیست بار قبلی زد زیرش اینبار دیگه عکسشو میبینم اتیش میگیرم😔😔😔

خودت شرایطو بسنج یه وقتایی حق مادرته بدونهد

من خودم الان اگر کسی بیاد بگه شوهرت .... واقعا ممنونش میشم 

ولی پنهان کنن مدیونمن

اوووف بیچاره مامانت برید در خونه زنه ولی قبلش ازش اتویی چیزی پیدا کنید خواهری برادری ازش پیدا کنید&n ...

عکس دارم ازش 

خونشونم بلدم بار قبلی با اجیمو بابام رفته بودن سرش گفته نه این چه حرفیه چقد شما شکاکید و اینا😔😑😑😑😑😑😑

شاید یکی از عموهام باشه که بابام بترسه بفهمه و دوستاش اطرافیانمون

خودت شرایطو بسنج یه وقتایی حق مادرته بدونهد من خودم الان اگر کسی بیاد بگه شوهرت .... واقعا ممنونش م ...

عزیزم اخه مامانم تو شرایطش نیست بفهمه ممکنه کار به جدایی بکشه تحملشو از نظر روحی نداره 

خدا نیاره اون روزو برات انشالله 😔😔😔

عکس دارم ازش  خونشونم بلدم بار قبلی با اجیمو بابام رفته بودن سرش گفته نه این چه حرفیه چقد شما ...

خب با همون عمو در میون بزار بگو بار دومه پدرت اینکارو کرده 

اینم بگم اون زن مقصر نیست پدرت مورد داره.... 

بعد با همون عمو پدرتو بنشون سرجاش 

عکسم که داری