2777
2789
عنوان

افسردگی من

190 بازدید | 17 پست

سلام ب همگی

من چن سال پیش درگیر افسردگی بودم اما قرص مصرف نمیکردم ،الان دوباره بعد ۴سال برگشته ،خانوادم اطلاع ندارن ینی تاجایی ک بشه نمیخوام بفهمن ،دلم‌نمیخواد نگرانم باشن 

میخوام تلاشمابکنم خودم،خودما درمان کنم ....

اگه راهکاری میدونید ممنون میشم خواهرانه کمکم کنید ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم... باید مستقیم برم روانپزشک بهم دارو بده؟

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁
چ علائمی دارید ک میگید افسردگی؟

،4،5روز از هفته رو حس انجام هیچکاری ندارم

ظرفا تلنبار میشن، غذا درست نمیکنم،غذا نمیخورم،بی دلیل کلی گریه میکنم،فکر مرگ و خودکشی اینا میزنع ب سرم...خوابم کم و زیاده...نمازمو نمیخونم درست

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁
چ علائمی دارید ک میگید افسردگی؟

بی خوابی ،گاهی استرس و دلشوره بی دلیل،تمرکز ندارم،اشتها ندارم ینی کلا از غذابیزارم،مدام میخوام تنهاباشم شلوغی خعلی اذیتم میکنه،خعلی بدردنخورم من خععلی ،میدونم همه ازم متنفرن