2777
2789
عنوان

خانوما کمک‌.لطفا بهم بگید چه خاکی تو سرم بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 38 پست
چرا دایی کوچیکم هست ولی خب اصلا درجریان این نیست

اگه باهاش راحتی بگو بهش زنگ بزنه بگه نامزدت یا داداشته وبترسونتش که پلیسو خبر میکنه ولی بازم بنظرم گناه داره اگه دوستت داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه.چرا انقد پیگیرشی اخه؟!اینجور که تعریف میکنی بنظرم شما ول کنش نیستی!

من ولش کردم فقط میترسم بعدا بیاد شر کنه.اخه ۷ماه قبل تموم کردیم ولی این همش دنبال عکسو وزیر پنجرم بود میترسم تو اینده کاری کنه که واسم سخت تموم شه واسه همین میخام مطمئن شم که میفهمه و میره

اگه باهاش راحتی بگو بهش زنگ بزنه بگه نامزدت یا داداشته وبترسونتش که پلیسو خبر میکنه ولی بازم بنظرم گ ...

بخدا منم گناه دارم.دارو مصرف میکنم یه هفتس حتی با وجود ارامبخشام خابم نبرده حالم خیلی بده 

من ولش کردم فقط میترسم بعدا بیاد شر کنه.اخه ۷ماه قبل تموم کردیم ولی این همش دنبال عکسو وزیر پنجرم بو ...

اگه اینطوری شاید همون خانم که میگید بتونه کمک بیشتری کنه