2777
2789
عنوان

بخیه زایمان طبیعی

152 بازدید | 21 پست

سلام خانما من 8روزه زایمان طبیعی کردم بهم گفت ماما بخیه هات جذبیه امروز رفتم دستشویی خودمو خشک کزدم یدونه ازبخیع هام افتادهمون قسمت بیرون حالا میترسم باید چیکارکنم نباید می افتاد؟؟؟حس میکنم بازشده یه قسمت از بدنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهر منم مثل شما بود مثلا میگفت ک بخیه هام گاهی یه تیکش میوفته ولی بازم خودت بهتر میدونی اگه باز شده برو دکتر وگرنه ک بخیه جذبی به صورت تکه تکه میریزه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

میشه بگی زایمانت چجوری بود

البته اگه مایلی و اینکه درد زایمانت چجوری شروع شد 

من باردارم و هفته اخر هستم تجربه ای ندارم خیلی میترسم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
میشه بگی زایمانت چجوری بود البته اگه مایلی و اینکه درد زایمانت چجوری شروع شد  من باردارم و هف ...

زایمانم خداروشکرخیلی راحت بودعزیزم خیلی منوترسونده بودن زایمان طبیعی وحشناکه واینا من اب دوربچه شدید کم بود  دردنداشتم بستریم کردن بهم امپول فشارزدن زایمان کردم دردات ک شروع شد زیاد سرصدانکن که معاینت نکنن همش من فقط دوبار معاینه شدم ی بار رفتم داخل ک لگنمو معاینه کرد یه بارم اخر ک دیدم بهم فشار میاد ودردا شدید شده دهانه رحمم وقتی معاینه کرد 7سانت بازشده بود واین ک منو ک معاینه لگن کردگفت لگن توبی هم نداری تازه ولی خداروشکرخیلی راحت بود