2777
2789

تو نی نی سایت خوندم یه خانمی که زبان بلد بودن یه مقاله انگلیسی رو ترجمه کرده بودند ونوشته بودند که فلوراید تراپی برای بچه ها خیلی ضرر دازه وروی هوش تاثیر داره و........

امروز دکتر برای دخترم فلوراید تراپی کرد 

خیلییی نگرانم 

قرار نبود اینکارو بکنه وفقط دندوناشو درست میکرد بعد از کار گفت فلوراید تراپی هم کردم 

لطفا اگه کسی اطلاعات ویا تجربه ای داره بگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دکتر بعد از اینکه این کار وکرد به ما گفت بعدشم گفت هر چهار ماه بیار 

ان شاالله که بلادوره عزیزم

ولی من بعد انجام نده

همون مسواک و نخ دندون کفایت میکنه برا مواظبت هز دندونا

و مصرف شیر و لبنیات هم همینطور

دیگه این مواد شیمیایی چیه که ریسک خطرش هم انقد بالاست

بعد فلوراید تراپی ساکشن میذارن که بچه چیزی از فلوراید نخوره اون فلوراید فقط جذب دندون میشه . نگران ن ...

اگه جذب دندان بشه ضرری نداره یا کمتره 

ممنون که دلداری دادین

واقعا الان دو دلم نمیدونم کار دستی کردم دخترمو بردم دندان پزشکی یا نه. آخه هفت سالشه ودندوناش شیری هستن

اگه جذب دندان بشه ضرری نداره یا کمتره  ممنون که دلداری دادین واقعا الان دو دلم نمیدونم کار دس ...

نگران نباش فلوراید فقط جذب دندون میشه و هیچ مشکلی پیش نمیاد.دندون قوی تر میشه و احتمال پوسیدگی دندون کم میشه. اصلا اینطوری که میگن نیست سالیانی داره استفاده میشه و دهانشویشم هست. خیلیا اطلاعات کافی ندارن یه چیزی میگن. 

منم مدرسه دخترم برگه فرستادن امضا کننیم برا فلوراید من امضا نکردم.....بعدش گفتن چرا نذاشتین منم گفتم اگه ضرر نداشت از خودم امضا نمیگرفتین که بعدا از خودتون رفع مسئولیت کنین.....بهداشتم گفت برا پسرم گفتم نمیزارم.گفت دندوناش سالم میمونه منم گفتم شش سالشه ماشالله دندوناش مثل مرواریده بعدشم ازین به بعدشم مراقبت میکنه....ما خمیر دندونهم بندرت استفاده میکنیم......بیشتر نمک دریا میزنیم برا مسواک

یچیزی میگن یعنی چیه😑

ضرر داشتنش در صورتی بلعیده بشه بعد از فلوراید وقتی ساکشن میکنن ضرری نداره ما عادت کردیم هرحرفی میشنویم بدون اینکه ببینیم چی به چیه از های و هوی کنیم. خیلی کارا هست که اگه اصولی انجام بشه اسیب نمیرسونه. 

به نظرم برای این کار ببرید پیش دندانپزشک اطفال تا تشخیص بدن چه نوع درمانی باید مورد استفاده قرار بگیره. من خودم پسرمو میبرم پیش دکتر هلن جوانمرد . ایشون بسیار دکتر خوب و مهربونی هستن و در کارشون تبحر کافی دارند

من از طریق اینستا گرام با ایشون آشنا شدم. لینکشو میذارم خواستید ببینید

اhttps://www.instagram.com/dr_helenjavanmard/