2777
2789
عنوان

نظرسنجی کلاس تابستونه و کرونا

158 بازدید | 11 پست

سلام ،،مامانها شما بچه هاتونو کلاس تابستونه میفرستین...یا امسال به خاطر کرونا بی خیال کلاس تابستونه بشیم؟

تعداد رای : 15
نظرسنجی
بله،،برن با رعایت بهداشت
0
0%
نه،اصلا،،چون بچه ها درست نمیتونن بهداشت رو رعایت کنند
15
100%
من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌ پسرمو فقط هفته یک‌بار میبرم‌ باغ خودمون یکم بدو بدو کنه همین 

میخواستم امسال مهد‌بذارم و کلاس ریاضی ولی پشیمون شدم بخاطر کرونا

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
دختر منم خیلی دوست داره کلاس زبانش رو بره ولی من نمیفرستم. واقعا این شرایط برای روح و روان بچه ها آز ...

بله واقعا سخته...چند ماهه که تو خونه موندن،،دلم براشون میسوزه که الان که وقت یادگیری و آموزششونه باید خونه بمونن..کاش یه گشایشی میشد،،،روز به روز هم که وضع بدتر میشه😳😳😳

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد❤
پسر من کلاس زبان و موسیقی میره، کلاس زبانش ۴ نفر هستن که با فاصله و با ماسک و دستکش هستن، کلاس موسیق ...

خوب اگه خصوصی باشه خوبه بیشتر کلاس ها کوچک باجمعیت زیاد اونجوری خوب نیست

💖عاشق خانواده ام هستم💖
بله واقعا سخته...چند ماهه که تو خونه موندن،،دلم براشون میسوزه که الان که وقت یادگیری و آموزششونه بای ...

منم خیلی دلم میسوزه. زمان تو خونه خیلی کند میگذره. دختر من 25امتحانای مدرسش تموم شد. از فرداش کتابای ترمای پیش زبان رو آورده داره دوره میکنه. میگه حداقل یه چیزی یاد بگیرم. 

تو جاهای شلوغ اصلا صلاح نیست برن، خدایی نکرده مبتلا بشن گناه دارن

اونجوری که آره ولی خداراشکر رو بچه ها کمتر اثر داره چون ناقل میشن میان به بزرگترها انتقال میدن

💖عاشق خانواده ام هستم💖