2777
2789
عنوان

بی خابی بعد از زایمان؟ کلافه ام..

581 بازدید | 64 پست

خانما سلام. من یه پسر 3 ماهه دارم.دارم از بی خابی و کم خابی میمیرم.خونوادم ازم دورن.هیچ کمکی ندارم.احساس میکنم دارم آب میشم.شما چجوری با این کم خابی کنار میاین.یه راهکار بدین شاید حالم بهتر شه.

دلیلی برای استرس وجود نداره   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاقوام شوهرت کسی هس ک باهاش راحت باشی؟من زنداییم میخابیدمنو صدامیکرد پیش بچه بمونم گریه اینا میکرد بیدارش میکردم بهش شیرمیدادمیزدم پیشت بچه اونم دوباره میخابید

پناه بر تو ک بی واژه مرا میفهمی.....
منم مثل شما بودم گریه میکردم از بی خوابی فقط تحمل کردم تا بچم بزرگ شد الان تا لنگ ظهر خوابم ،ولی ارز ...

شما هم مثل من نازایی ثانویه داری؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
منم مثل شما بودم گریه میکردم از بی خوابی فقط تحمل کردم تا بچم بزرگ شد الان تا لنگ ظهر خوابم ،ولی ارز ...

الان بچه تون چند سالشه ک میتونی بخابی عزیزم؟

ازاقوام شوهرت کسی هس ک باهاش راحت باشی؟من زنداییم میخابیدمنو صدامیکرد پیش بچه بمونم گریه اینا میکرد ...

هستن ولی باهاشون راحت نیستم.کلن زیاد باهاشون جور نیستم