2777
2789
عنوان

چکار کنم ترس پسرم ازبین بره

106 بازدید | 6 پست

سلام. پسرم 11 ماه 20 روزشه. 

از 9 ماهگی از درو ذیوار و مبل میگیره سریع راه میره. 

10 ما20 روزش بود چند قدم خودش میاد سمتم ولی ترس داره از من ب سمت باباش یا برعکس خیلی میاد در حد 10 قدم. ولی کلا ترسویه. هنوز خودش نتونست دستشو ول کنه خودش بره تو خونهذبچرخه. الان 1 ماه میگذره ازاین 10ذقدما ولی پیشرفتی نیست توش همه دوسه تاذقدم میزننذیک هفته بعد مث قرقی راه میرن این 1 ماه همجوری با ترس قدم میزنه ترسو تو چشاش میبینم حس میکنم قشنگ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسبشو داره دستشو میگیره اینقد قشنگ و تمیز میره باهاش  قدم زدنش خیلی تمیز و مرتب اصلا کج اینا نم ...

ممکنه افتاده باشه ودردش گرفته باشه وترسش بخاطر همین باشه نگران نباش به مرورزمان خوب میشه

ممکنه افتاده باشه ودردش گرفته باشه وترسش بخاطر همین باشه نگران نباش به مرورزمان خوب میشه

افتادن خیلی افتاده 😔😔 یعنی درست میشه تو نت خوندم خیلیا بخاطر این ترسشون کارشون ب کاردرمانی رسیده