2777
2789

سلام دوستان ❤

منو عشقم ۱۱ ساله همو می‌خوایم (شاید با این جمله یسری‌هاتون منو یادتون بیاد)

قبلا اینجا بودم با یه کاربری دیگه ک سر ی چیز الکی مسدودم کردن برای همینم دیگه زیاد نمیام😐الان واقعا کمک نیاز داشتم

ما ان شاءالله تو ماه آینده خواستگاری و بله‌برون و عقدمونه😍

حالا سوال من اینه

خانواده نامزدم یه انگشتر گرفتن به نیت نشون

و یه سرویس (گردنبند_گوشواره_دستبند)

حالا کدومو باید کجا تو چه مجلسی ب من بدن؟

من خودم میگم انگشتر نشون همون خواستگاری

اما نمی‌دونیم اون سرویس رو بله برون بدن یا عقد؟

شما چکار کردید؟

پیشنهاد بدید؟

لازمه بازم طلا بخرن؟ چی بگیرن؟

یه سری لباس هم هست البته (ی چمدون) که برای بله برون میارن

نظرتون؟ 😍

نمی‌دونستم یه مَرد چقدر می‌تونه عاشق باشه تا روزی که تو اومدی🙈و بهم زندگی دادی؛به مَنی که قبل از تو فقط {زنده} بودم🙈دستامو گرفتی👫و کمکم کردی بلند شَم؛بغلم کردی💑و من فهمیدم آرامش حقیقی یعنی آغوش مَردی که دوست داره و دوسش داری💏من قبل از تو؛ تا مُردن فقط یک قدم فاصله داشتم😰حالا چِشم‌هات،نگاهت👀خنده‌هات٬بوسه‌هات💋و بوی مردونگی تنت به من شور زندگی داده 😍😊بهم یاد دادی اگه صادقانه عاشقی کنیم٬واسه هم موندگاریم👌حالا من باافتخار میگم که از وقتی بهت تکیه کردم خوشبخت‌ترین زن دنیام...😍باید همه‌ی دنیا مَردونگی رو از تو یاد بگیرن؛صبوری رو،عاشقی رو...توی چِشمام که نگاه می‌کنی رَگام قُل قُل میکنه و خونه‌ی دلم گرم میشه به بودنت🙈به بودنم،به حالا،به آیندمون😍دردهای گذشته واسم بی‌معنی میشن و باور می‌کنم که خدا واقعا هست😊که خدا  {تو} رو جای همه‌ی نداشته‌هام بهم داده❤❤❤شُکر که 11 ساله عاشقمی و منو با مهربونیات هر روز از دیروز عآشق‌تر می‌کنی مهربونم 😘💋خدآی خوب و خآصِ مَن وآسه همه چیز عآشقآنه ممنونم ازت🌹🙏💜{آی اَم کاربَرِ بسیار قَدیمی}

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای جونمممم به حال خوش الانت 😍🥰

انشاءالله همیشه شاد و خوشبخت باشی🌺🌺🌺😃

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
اومدم بگم عاقبت بخیر بشی

ممنونم عزیزم ♥😘😍

نمی‌دونستم یه مَرد چقدر می‌تونه عاشق باشه تا روزی که تو اومدی🙈و بهم زندگی دادی؛به مَنی که قبل از تو فقط {زنده} بودم🙈دستامو گرفتی👫و کمکم کردی بلند شَم؛بغلم کردی💑و من فهمیدم آرامش حقیقی یعنی آغوش مَردی که دوست داره و دوسش داری💏من قبل از تو؛ تا مُردن فقط یک قدم فاصله داشتم😰حالا چِشم‌هات،نگاهت👀خنده‌هات٬بوسه‌هات💋و بوی مردونگی تنت به من شور زندگی داده 😍😊بهم یاد دادی اگه صادقانه عاشقی کنیم٬واسه هم موندگاریم👌حالا من باافتخار میگم که از وقتی بهت تکیه کردم خوشبخت‌ترین زن دنیام...😍باید همه‌ی دنیا مَردونگی رو از تو یاد بگیرن؛صبوری رو،عاشقی رو...توی چِشمام که نگاه می‌کنی رَگام قُل قُل میکنه و خونه‌ی دلم گرم میشه به بودنت🙈به بودنم،به حالا،به آیندمون😍دردهای گذشته واسم بی‌معنی میشن و باور می‌کنم که خدا واقعا هست😊که خدا  {تو} رو جای همه‌ی نداشته‌هام بهم داده❤❤❤شُکر که 11 ساله عاشقمی و منو با مهربونیات هر روز از دیروز عآشق‌تر می‌کنی مهربونم 😘💋خدآی خوب و خآصِ مَن وآسه همه چیز عآشقآنه ممنونم ازت🌹🙏💜{آی اَم کاربَرِ بسیار قَدیمی}
توروخدا برو تاپیک  اخرم گزارش بزن بترکه

چشم

من بله برون برام انگشترو کله قندو چادر اینا اوردن

برای عقدم زنجیر پلاک طلا برام اوردن شما میتونی اون سرویسو برای عقدت بگیری ازشون چون بله برون فقط انگشتر میارن

خیلی خوشحالم نفرسوم رابطمون ثمره عشقمونه دخترمونه👨‍👩‍👧🧿