سلام من تازه شروع کردم ب خوردنش ی هفته اول فقط سلا بعدازشام میخوردم الان دوروزه بعداز صبحونم میخورم حالت تهوع شدید گرفتم و اشتهام کور شده چیکارکنممم؟😭کسی اینجوری بوده حالم خیلی بده
دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم
اره عزیزم. درستش اینه با صبحانه خورده شه ولی من حالم بد میشه دکتر گفت اولین لقمه شامتو که خوردی اینو بخور که قندتو نندازه. البته من روزی یکی باید بخورم پونصد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من سه سال این قرص و هزارجور داروی دیگه خوردم منم تنبلی تخمدان داشتم از چندماه پیش دیگه دارو نخوردم استرسو از خودم دور کردم وزن کم کردم پنج ماهه پریودم مرتب شده دوماهه پیاز درمانی میکنم این ماه هنوز پریود نشدم تستم مثبت شده ولی هنوز ازمایش ندادم فکرمیکنم پیاز درمانی جواب داده برام توهم پیاز درمانی کن واسه تنبلی تخمدان عالیه البته اگه پرولاکتینت بالا نباشه انشالله توهم بارداربشی برای منم دعاکنین
ان شاالله عزیزم خداروشکر.پیازدرمانی چجوریه؟من پلی کیستیکما
پیاز درمانی کلا برای رحم وتخمدان ها عالیه خیلیا تواین سایت باهاش باردار شدن مخصوصا تنبلی تخمدان ها وپلی کیستیکا چون هر کیستیو از بین میبره انشالله خدا دامنه توروهم سبز کنه ،باید از روز ۵پریودتا۱۵ روز بعد که میشه ۲۰ پریودت نیم ساعت قبل نهار وشام یه لیوان ولرم بخوری ،حالا طرز تهیش:اول یه پارچ اب از شب قبل بزار تا فردا کلرو ش بره بعد دولیوان بریز تویه قابلمه کوچیک زیرشو زیاد کن جوش که اومددوتا پیازمتوسط حتما زرد رو پوستشو بگیر چهارتیکه کن بریز توش بزار دوباره جوش بیاد بعد درقابلمه روببند تا ۵دقیقه بعد بزار ولرم بشه نیم ساعت قبل نهار وشام بخور انشالله جواب بگیری
منم این ماه اولین باره دارم میخورم ولی هیچ حالت تهوعی ندارم من روزی یدونه اونم گفت وسط ناهار بخورم...فکر کنم چون با غذا میخورم هیچی حس نمیکنم توهم امتحان کن اگ اذیت میشی واقعا
کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗