2777
2789

سلام من تازه شروع کردم ب خوردنش ی هفته اول فقط سلا بعدازشام میخوردم الان دوروزه بعداز صبحونم میخورم حالت تهوع شدید گرفتم و اشتهام کور شده چیکارکنممم؟😭کسی اینجوری بوده حالم خیلی بده

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من روزا نمیتونم بخورم چون قندم شدید میفته با شامم میخورم 

اهان ینی حین شام خوردن؟

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  
اشتها رو کم میکنه من خوردم فایده نداشت ولی خیلی از دکترا میگن که بخوری خوبه

حالامیخورم پناه برخدا

رو من اصلا تاثیر نداشت خیلیا لاغر میشن حتی باهاش🤣من خوردن و نخوردنش فرقی نداشت واسم

چطور فایده نداشت

یعنیااااا یادم میاد دو سال الکی این اشغالا رو خوردم چه به روزم اومد میخام فقط بالا بیارم🤢🤢🤢🤢

نخور بدترم میشی بیا تاپیک معجزه باردار شدنمو بخون عزیزم بدردت میخوره براحتی تنبلی تخمدانت بدون هیچ عوارض و سختی خدب میشه

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

خب آخه معمولا متفورمین رو بخاطر چاقی موضعی شکم میدن! طبیعیه بی اشتهایی...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
یعنیااااا یادم میاد دو سال الکی این اشغالا رو خوردم چه به روزم اومد میخام فقط بالا بیارم🤢🤢🤢🤢 نخ ...

ینی نخورمش

منم میخوردم دومآه کنآر گذآشتم بآز شروع کردم ..

از حآلت تهوع نمیتونم نکون بخورم ..

سه روزم هس پریم عقب افتاده حالم خیلی بده😔

توروخدا برام دعآ کنین خیلی زندگیم ریخته بهم ...
خب آخه معمولا متفورمین رو بخاطر چاقی موضعی شکم میدن! طبیعیه بی اشتهایی...

من برای تنبلی تخمدان میخورم

منم میخوردم دومآه کنآر گذآشتم بآز شروع کردم .. از حآلت تهوع نمیتونم نکون بخورم .. سه روزم هس پریم ...

منم حالم خیلی بده تهوع شدیددارم