2777
2789

سلام خانمای عزیز ......میخواستم ختم ۱۰۰۰۰ صلوات واسه خواهرم بردارم .....یه مدته خیلی قضا و بلا برای خودشو خونوادش اتفاق میوفته ....دو تا پسر داره ۶ ساله و ۱۱ ساله که یکیشون مدام واسش اتفاقایی میوفته که دور از جونش نزدیک به مرگ میشه و دیروز هم خودش داخل دندون پزشکی جوری حالش بد میشه و قلبش مشکل پیدا میکنه که دکترا میگفتن از یک قدمی مرگ بر گشته ....ازتون خواهش میکنم واسه سلامتی خودشو خونوادش تو این ختم شرکت کنین تا ثوابش به خودتونم برسه

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪

من 100 تا میفرستم انشالله که بلا ازش دور باشه

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

من 100 تا میفرستم انشالله که بلا ازش دور باشه

واقعا ممنونم 🌹

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم صدتا میفرستم

ممنونم عزیزم🌹

عزیزم چرابجای تعداد زیاد که از عهدش برنمیای تعداد کم برنمیداری مثلا روزی صدتا هدیه به یه معصوم اینجوری به معنیش توجه داری داری ..کیفیت براتون مهم باشه نه کمیت .. بعد بعضی ها میگن ختممون نتیجه نداد یا ب حاجتمون نرسیدیم

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
عزیزم چرابجای تعداد زیاد که از عهدش برنمیای تعداد کم برنمیداری مثلا روزی صدتا هدیه به یه معصوم اینجو ...

عزیزم خواستم خانمایه اینجا هم با دل پاکشون شرکت کنن اخه وقتی چندین نفر از خدا چیزی رو طلب کنن خیلی بهتر از ایه که یه نفر این کارو کنه 

14 تا میفرستم براش

ممنونم عزیزم🌹

300تا.انشاالله بلا ازشون دورباشه بحق علی

ممنونم که مهربونی عزیزم

عزیزم  امضای کاربر  sayeh6859  رو بخون  روش حاجت روایی داره ، روش مجربیه ،انشاءالله که مشکل خواهرتون حل شه به سلامتی

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
عزیزم  امضای کاربر  sayeh6859  رو بخون  روش حاجت روایی داره ، روش مجربیه ،انشاءا ...

ممنونم

راستی من شنیدم که وقتی برای کسی اتفاقات بد پشت سر هم میوفته اگه یه گوسفند یا مرغ هر کدوم که در حد توانش باشه قربونی کنه  و به کسایی که نیازمند هستن بده از اتفاقات بد مثل بیماری و... جلوگیری میکنه 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)