2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دارم 😐خیلی صدا میده

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

اره منم این مشگل رو دارم شوهرم وقتی خوابه من زاه میرم از صدای زانوم بلند میشه

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

اره فک کنم پوکی استخوانه

😂😂😂😂چه ربطی داره اخه لطفا اطلاعات غلط ندین خانوم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
واقعا؟😐فقط یکی از پاهام اینجوریه

نه بابا ربطی ب پوکی استخون نداره  من مقاله خوندم راجبش

واااا من ی مدت کورتون مصرف کردم کورتوتم ک میدونین پوکی استخوان میاره ازاون موقع اینجوری شدم 

منم  پودر چاقی میخوردم کورتون داره دیگه😂😂یه ماه خوردم 

ولی صدای زانو از اون نیس 

طبیعیه فک کنم غضروف زانوهامون کم شده یا ساییدگی زانو داریم

من تا زایمان صدا میداد 

آبرو برام نذاشته بود ،توی رابطه قرچ قروچ میکردم ،اوایل ازدواجمم بود خجالت میکشیدم

یه شب نامزد بودیم خونه خواهرم موندیم ،انقد قرچ قوروچ کردم شوهرم گفت بیخیال تنوع بابا ابرومون رفت 

دراز بکش تکون نخور ..😂😂😂

...
من تا زایمان صدا میداد  آبرو برام نذاشته بود ،توی رابطه قرچ قروچ میکردم ،اوایل ازدواجمم بود خج ...

اوه برا من در اون حد نیس😂😂😂

موقعی که یدفعه میشینم بلند میشم  تق صدا میده 

کورتوت برا چی میخوردی