2777
2789

ماسک.صورت ، دست ، پا ،ناحیه مخصوصمخصوص همینطور. روغن‌  یا ژل. برای چربی شکم  ، رفع. سلولیت  فقط استفاده  کرده باشین  یا از نزیکاتون. استفاده کرده باشند نتیجشو  دیده باشن 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

من برا افتاب سوختگی یه قاشق زدچوبه رو با اب قاطی میکنم مث فرنی بشه میزنم به صورتم قشنگ پوست سوخته رو در میاره 😁😊

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم  روغن. نارگیل. اصل به موهام میزنم. عالی شده 

سفیده  ی. تخم. مرغ هم به  پوست صورت  روشن شده

سدر و‌حنا. هم پوست. بدنم. لطیف. و‌خنک 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
من برا افتاب سوختگی یه قاشق زدچوبه رو با اب قاطی میکنم مث فرنی بشه میزنم به صورتم قشنگ پوست سوخته رو ...

جدی ؟

من  زیاد  رانندگی میکنم. دستام تا ارنج سیاهه سیاه شده 

زردچوبه. زردیش چی اونوقت ؟؟

یعنی از روغن گیری به روش سنتی میگیری؟

اره عزیزم 

یبار از عطاری  گرفتم. پوستمو خشک خشک کرد. از روغن گیری گرفتم اصلا یه مرطوب کننده ای. چه پوست. چه مو

جدی ؟ من  زیاد  رانندگی میکنم. دستام تا ارنج سیاهه سیاه شده  زردچوبه. زردیش چی اونو ...

من برا صورتم تنها استفاده کردم به دستام نزدم ولی خب زردیش رو یا برو حموم که بره یا صورتتو چن بار با صابون بشور کم کم میره😆

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
اره عزیزم  یبار از عطاری  گرفتم. پوستمو خشک خشک کرد. از روغن گیری گرفتم اصلا یه مرطوب کنن ...

ولی این روش تایید شده نیست از لحاظ علمی..

چون نگهدارنده نداره و چیزای دیگه و به مرور زمان خطر داره

من برا صورتم تنها استفاده کردم به دستام نزدم ولی خب زردیش رو یا برو حموم که بره یا صورتتو چن بار با ...

بزار من پس اول. رو دستام. امتحان کنم 😂😂

برای پوست من ماسک خونگی  خیار و سفیده تخم مرغ و سیب زمینی خوب بود .بخور بابونه  هم عالیه . اما خیلی نمیزنم چون منافذو باز میکنه ۱ یا ۲ هفته ی بار . ماسک خریدنی ماسک قهوه سودا خیلی موثره روی پوستم جواب میده.

یه سری کرم و سرمم میزنم راضی ام . 

برای موهامم حنا و قهوه سر خیلی خوبه 😊

ولی این روش تایید شده نیست از لحاظ علمی.. چون نگهدارنده نداره و چیزای دیگه و به مرور زمان خطر داره

اینا عزیرم روغن خوراکی هستن ضرر ندارن. زیتون. و‌کنجد و‌نارگیل 

برای پوست من ماسک خونگی  خیار و سفیده تخم مرغ و سیب زمینی خوب بود .بخور بابونه  هم عالیه . ...

ماسک قهوه میشه. بگی برای چی هست ؟