2777
2789

سلام دوستان من یه سوال دارم ،درمان از طریق آی وی اف یا میکرو چقدر زمان بر هست؟؟؟؟

برا انتقالی از شغلم گفتن باید کمیسیون زمانبر بودنش رو تایید کنه میخوام بدونم چقدر زمان میبره؟؟آیا تقاضای انتقالی بدم کمیسیون تایید میکنه؟؟؟

کااااش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به مرکزی داره که میرید که چقد طولش بدن و اینکه بدن خودتون و همسرتون شرایطش چطور باشه 

شرایطمون که صفره صفره...تعداد و تحرک صفر 

اگر با چند روز در ماه مشکل حل بشه انتقالیمون نمیدن 

میگن باید مراجعه مکرر داشته باشی

کااااش
دوره من کلا یه ماه طول کشید چون سه روز بعد تخمک کشی انتقال دادیم ممکنه برای بعضیا فاصله افتاده باشه

بعد مثبت شدید؟؟آخه چندین دفعه شنیدم انتقال میدن و جواب نمیده

کااااش
شرایطمون که صفره صفره...تعداد و تحرک صفر  اگر با چند روز در ماه مشکل حل بشه انتقالیمون نمیدن&n ...

خوب ممکنه به همسرت دارو بدن به خودت دارو بدن که شرایطتو چک کنن تخمک هات که رسید اونموقع باید عمل بشی تخمک بگیرن ازت اونوقت اگع تخمکات زیاد باشه هایپر میشی و تا سه ماه بعدش نمیشه برات انتقال بدن 

مشکل اینجاست که با این 2ماه همچی تموم نمیشه  ممکنه که انتقال انجام نشه و نیاز به تکرار این دو ...

ن برا انتقال لازم نیی تکرار بشه ک...فقط یروز میری انتقال و برمیگردی...ولی بعدش تا 2هفته استراحت باید بکنی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
شرایطمون که صفره صفره...تعداد و تحرک صفر  اگر با چند روز در ماه مشکل حل بشه انتقالیمون نمیدن&n ...

چند روز پیش زن عموم رفت دارو دادن برا یه ماه دیگه برن عموم صفر هست گفت تا میتونی تقویتی بخورین 

قبلا انحام دادم نگرفت دو سه ماهی طول کشید 

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙
عزیزم شما مستقیم میخای ای وی اف کنی درمانهای دیگه رو امتحان کردی؟ کدوم مرکز میخای بری کدوم شهر؟

دکتر درمان دیگه ای انجام نداد گفت مستقیم برو انتقال تازه اگر انتقال جواب بده چون صفره

کااااش
ن برا انتقال لازم نیی تکرار بشه ک...فقط یروز میری انتقال و برمیگردی...ولی بعدش تا 2هفته استراحت باید ...

منظورم اینه که اگر نگرفت مجبوری همین پروسه رو دوباره تکرار کنی 

کااااش