بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم کاملا باتون موافقم. من خیلی طولانی نیست سابقه عضویتم.اما از نحوه صحبت کردن کابرا معلومه که اکثرا بچه سنن و پر از شور و هیجان که فکر میکنن میتونن دنیا رو به میل خودشون تغییر بدن. تو تایپکهای قبل که نگاه میکنم همش ادب و احترامه
قبلا نمیدونم چطوری بود ولی از کرونا به بعد همه رد دادن دیگه😐
شایدم من ذات واقعی بعضیا رو نشناخته بودم😑
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹
تیکرم مال قانون جذبه.چون ب دلم افتاده بود این ماه باردارم.البته بچه دوم😉.پنج روز مونده ب موعدم بی بی چکم مثبت شد😍.خدایا نا امیدم نکن بذار تیکرم واقعی بمونه عاشقتم😙سه روز مونده ب پری بی بی چک زدم مثبت شد😍😍😍خدایا ممنونتم.خدایا شکرت بخاطر همه چیز.خدایا ازت میخوام هیچوقت دشمن شادم نکنی☺ازت آبرو،تن سالم؛دل خوش میخوام..میشه برای سالم ب دنیا اومدن نی نی م برام صلوات بفرستید😄ممنون....خدایا شکرت ک منو لایقد مادر شدن دونستی.و دوتا گل پسر بهم دادی..
بارداری پوچ نمیدونم چیه.عزیزم قلبش تشکیل شده بود یعنی؟؟؟
تیکرم مال قانون جذبه.چون ب دلم افتاده بود این ماه باردارم.البته بچه دوم😉.پنج روز مونده ب موعدم بی بی چکم مثبت شد😍.خدایا نا امیدم نکن بذار تیکرم واقعی بمونه عاشقتم😙سه روز مونده ب پری بی بی چک زدم مثبت شد😍😍😍خدایا ممنونتم.خدایا شکرت بخاطر همه چیز.خدایا ازت میخوام هیچوقت دشمن شادم نکنی☺ازت آبرو،تن سالم؛دل خوش میخوام..میشه برای سالم ب دنیا اومدن نی نی م برام صلوات بفرستید😄ممنون....خدایا شکرت ک منو لایقد مادر شدن دونستی.و دوتا گل پسر بهم دادی..