2777
2789

بچه ها میومدن فقط به قصد کمک یا همفکری ، الان نسل جدید (اکثرا)میان یا مسخره میکنن یا طرف رو با خاک یکسان میکنن یا زخم زبون میزنن...

احساس میکنم رنج سنی کاربران سایت شده زیر ۲۰ سال،و اکثرا یا دنبال شوهرن یا میخوان بچه دار شن...

...

سایت قدیم خیلی بهتر بود 😔 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره وقتی منم عضو شدم خوب بود بعد یواش یواااش ریده شد😐😑

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

عزیزم کاملا باتون موافقم. من خیلی طولانی نیست سابقه عضویتم.اما از نحوه صحبت کردن کابرا معلومه که اکثرا بچه سنن و پر از شور و هیجان که فکر میکنن میتونن دنیا رو به میل خودشون تغییر بدن. تو تایپکهای قبل که نگاه میکنم همش ادب و احترامه

محتاج نگاه خداوند

قبلا نمیدونم چطوری بود ولی از کرونا به بعد همه رد دادن دیگه😐

شایدم من ذات واقعی بعضیا رو نشناخته بودم😑

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

سایت قدیم خیلی بهتر بود 😔 

خانومی شما بچتون چرا سقط شد؟؟

تیکرم مال قانون جذبه.چون ب دلم افتاده بود این ماه باردارم.البته بچه دوم😉.پنج روز مونده ب موعدم بی بی چکم مثبت شد😍.خدایا نا امیدم نکن بذار تیکرم واقعی بمونه عاشقتم😙سه روز مونده ب پری بی بی چک زدم مثبت شد😍😍😍خدایا ممنونتم.خدایا شکرت بخاطر همه چیز.خدایا ازت میخوام هیچوقت دشمن شادم نکنی☺ازت آبرو،تن سالم؛دل خوش میخوام..میشه برای سالم ب دنیا اومدن نی نی م برام صلوات بفرستید😄ممنون....خدایا شکرت ک منو لایقد مادر شدن دونستی.و دوتا گل پسر بهم دادی..
خانومی شما بچتون چرا سقط شد؟؟

عزیزم بارداری پوچ بود 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

عزیزم بارداری پوچ بود 

بارداری پوچ نمیدونم چیه.عزیزم قلبش تشکیل شده بود یعنی؟؟؟

تیکرم مال قانون جذبه.چون ب دلم افتاده بود این ماه باردارم.البته بچه دوم😉.پنج روز مونده ب موعدم بی بی چکم مثبت شد😍.خدایا نا امیدم نکن بذار تیکرم واقعی بمونه عاشقتم😙سه روز مونده ب پری بی بی چک زدم مثبت شد😍😍😍خدایا ممنونتم.خدایا شکرت بخاطر همه چیز.خدایا ازت میخوام هیچوقت دشمن شادم نکنی☺ازت آبرو،تن سالم؛دل خوش میخوام..میشه برای سالم ب دنیا اومدن نی نی م برام صلوات بفرستید😄ممنون....خدایا شکرت ک منو لایقد مادر شدن دونستی.و دوتا گل پسر بهم دادی..