2777
2789

هر وخت میام پربازدیدا یکی نوشته اسمتونو حدس بزنم...حرف اول اسمتو بردار بنویس..اسم شوهرتونو بگین..چمیدونم این مزخرفات😐

چو تخته پاره بر موج...رها  رها  رها  من🌿🌵عاشق گروه *چارتار* هستم💙یک عدد دختر شیرازی هسدم😌

👍

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا مثلا اونا ک لغو کاربری کردن 

خوب چرا کردین بخدا فقط دنبال جلب توجه ان ومعروف شن 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
یا مثلا اونا ک لغو کاربری کردن  خوب چرا کردین بخدا فقط دنبال جلب توجه ان ومعروف شن

معروف بودن تو این سایت چ ارزشی داره مثلا😐

چو تخته پاره بر موج...رها  رها  رها  من🌿🌵عاشق گروه *چارتار* هستم💙یک عدد دختر شیرازی هسدم😌
معروف بودن تو این سایت چ ارزشی داره مثلا😐

بخدا نمیدونم منم همینو

وگرنه چندبار عکسامونو بذاریم همه میشناسنمون

عقده این عزیزم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بخدا نمیدونم منم همینو وگرنه چندبار عکسامونو بذاریم همه میشناسنمون عقده این عزیزم

😂😁ای بابا