2777
2789

سلام خانوما خوبین ؟گن الان یه ماهه زایمان کردم تا هفته ی پیش خونریزی داشتم ولی دیگه کمرنگ بود و بیشتر ترشح و آب بود.بعد تموم شد ولی چندروز بعد دردای پریودی گرفتم و دوباره خونریزی کردم ولی خون تازه و رنگ روشنه حالااین پریودیه ؟؟؟یا ن خونش با خون زایمان فرق داره این فقط خون و کمی لخته س خون زایمان فرق میکنه ...نظرتون؟

تو وصل بودی به بهشت.... ومن وصل شدم به تو👶و بهشت کشیده شد به زیر پاهایم😍دانیالِ مامان...وجودم.

اره عزیزم پریود بعد چهلمته منم اونجوری شدم دیگ پری نشدم تا ماه هفتم ک دوباره باردار شدم حواست باشه فدات 

گاهی آدم دلش کمی تعطیلی می خواهدبنشیند کنجی گوشه ای ،جایی برود به گذشته های دور دور. های های دنبال خودش بگردد..💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم پریود بعد چهلمته منم اونجوری شدم دیگ پری نشدم تا ماه هفتم ک دوباره باردار شدم حواست باشه ف ...

الان هنوز از چله درنیومدم این پریوده یعنی؟؟

تو وصل بودی به بهشت.... ومن وصل شدم به تو👶و بهشت کشیده شد به زیر پاهایم😍دانیالِ مامان...وجودم.
الان هنوز از چله درنیومدم این پریوده یعنی؟؟

عزیزم ینی در اومدی ک پریود شدی فدات متابولیسم بدنا متفاوته بعضیا تا دوسال شیردهی پریود نمیشن بعضیا ب روال قبلی برمیگردن من بعد چهلمم دیگ پریود نمیشدم رفتم ای یو دی کردم ک بازم باردار شدم 

گاهی آدم دلش کمی تعطیلی می خواهدبنشیند کنجی گوشه ای ،جایی برود به گذشته های دور دور. های های دنبال خودش بگردد..💖
عزیزم ینی در اومدی ک پریود شدی فدات متابولیسم بدنا متفاوته بعضیا تا دوسال شیردهی پریود نمیشن بعضیا ب ...

چله مگ ۴۰روز بعد زایمان نیس؟🤣خو الان ۳۰روزه زایمان کردم من.طبیعی

چون بچه اولم ۱سال و ۱۱ماهشه دومی ۱ماهشه

خداحفظشون کنه😘مال من ک افتضاح شد😑✋پسرم هش ماهشه باردار شدم

شوهرهای شما هم درد های بارداری و درک نمیکنن؟ منظورم حالت تهوع و ایناس...

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

منم ۳ ماهه زایمان کردم حدود یک ماه و نیمه خونریزی نداشتم الان پریود شدم شدید خون قرمز روشن. 

اولین پریود بعد زایمانته؟خونریزی زایمانت چقدر طول کشید و اینکه بچه شیر میدی؟

چله مگ ۴۰روز بعد زایمان نیس؟🤣خو الان ۳۰روزه زایمان کردم من.طبیعی

منم طبیعی عزیزم فرقی نمیکنه ک مهم اینه بعد سی یا چهل روز بعد زایمان ک خون زایمان بند اومد پری بشی میشه پریود بعد چهلم

شوهرهای شما هم درد های بارداری و درک نمیکنن؟ منظورم حالت تهوع و ایناس...

خب معلومه ک نمیتونن درک کنن عزیزم

منم طبیعی عزیزم فرقی نمیکنه ک مهم اینه بعد سی یا چهل روز بعد زایمان ک خون زایمان بند اومد پری بشی می ...

اها من فک کردم تا ۴۰ روز هر خونی بیا خون زایمانه🤣