2777
2789
عنوان

تروخدا بیایییننن یه لحظه وقتتون رو نمیگیرم نمیدونم چیکا کنم خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 60 پست

وا  وقتی ایشون  حاضر نیست شما رو ببره خونشون 

بگو من شرایط تو رو درک میکنم 

توهم  باید منو درک کنی 

دلتنگتم  و ما بچه نیستیم  که با ید هرچی دلمون خواست اون بشه 

بگو خواهش میکنم کمی مثل بزرگتر ها رفتار کنیم 

نه بچه ها با لج فقط خودتون اذیت مبشید

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

والا نمیدونم چی بگم، شاید چون دورین اینطوریه، بعد ازدواج کنین خوب میشه. یا نکنه بعد برید خونه خودتون همینطور باشه؟! به نظرم از ی مشاوره کمک بگیر. امکان داره بعدا هم همینطور باشه

همیییشه برای خودت زندگی کن، لبخند بزن، شادباش، به این فکر کن ارامش خودت مهمتر از هرچیزیه😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ما اومدیم شما رفتی😊

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
اینجور ادم ها فقط به فکر خودشون هستن شوهرمن هم همینحور بود الان ۳۰سال ازدواج کردیم وقتی بخواد نزدیکی ...

اهوم نمیدونم ک چی بگم دقیقا اره فقد ب فکره خودشون بعدا میگن ارزشی قاعل نیسی برامم😏

اشکال نداره  که موقع خواب دوتایی برید اتاق  مثلا موقع استراحت بعد ناهار  اگه عقد ک ...

اره عقد هستیم ولی زشته ک اونا بشینن ماهم بریم اتاق الان خیلی وقته خالم اینا نیومده بودن

والا نمیدونم چی بگم، شاید چون دورین اینطوریه، بعد ازدواج کنین خوب میشه. یا نکنه بعد برید خونه خودتون ...

مشاوره هر چی میگم نمیره انگاری توهین میشه  ب این😒😒

اره عقد هستیم ولی زشته ک اونا بشینن ماهم بریم اتاق الان خیلی وقته خالم اینا نیومده بودن

روزی یکی دو ساعت اشکال نداره بلاخره شوهرت به خاطر تو میاد 

کمی پیش اونا بشنید بعد شوهرت بره اتاق استراحت کنه  کمی بعد تو هم مثلا میوه بردار برو پیشش 

از من بشنو احرام و ارزش بذلری همون رو هم میبینی

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
خودتو مشتاق نشون بده و بگو ک بیاد دلتنگشی و فلان..ناراحت هم باش ک چون اونا هستن نمیتونین تنها شین... ...

اخه بیاد هم اعصابش خورد میشه چون هفته ای یبار وقت میکنه میاد پیشم اونم ک کار داشتنی میاد شهرمون منم گفتم یک شنبه بیا قبول نکرد گف شنبه کار دارم نمیشه😒😒