2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید بری اموزشگاه بعد بهت میگن چیکار کنی من یه صبح تا ظهر درگیر ثبت نام بودم

چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖 کاربری دوممه اولی به درخواست خودم لغو شد ولی دوباره برگشتممممممم😍                                                                 
هزینش چقده 

پارسال فک کنم نزدیک 500بود

چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖 کاربری دوممه اولی به درخواست خودم لغو شد ولی دوباره برگشتممممممم😍                                                                 
مدارکش چیه کی میفرسته ازمایش .بینایی سنجی 

ازمایش نداشت فقط یه تست گروه خونی بود با معاینه دکتر منو همون روز ثبت نام فرستادن

کتاب خیلی قدیمی میشه خوند؟

فکرنکنم.یادم میاد یه چیزهایی تو کتاب قدیمه نبود.میشه روش اومد.

اما تو برو بسته تست طلایی آیین نامه رو بگیر ۴۰تاازمون.

همه شو بخون .آیین نامه کتبی قبول میشی.من اینکارکردم.البته کتابم خوندم

کتاب خیلی قدیمی میشه خوند؟

نه نمیشه