2777
2789
عنوان

اون از من یه دختر می خواست

278 بازدید | 6 پست

اون از من یه دختر می خواست

من دوبار ازدواج کردم تو عقد بودم که از دستش دادم عشق و عاشقی بود دقیقا مثل رمانا

وقتی همو دیدیم انگار همو میشناختیم رو ابرا سیر می کردم انقد میخندیدم که گونه هام درد میگرفت ثانیه ای نبود که بهم فکر نکنیم انقد همو می خواستیم که همه رو خسته کرده بودیم به من میگفت ازت یه دختر می خوام من میخندیدم قند تو دلم اب میشد اما این خوشی ها دوومی نداشت درست مثل عمر گل که فقط چند روزه . بهار زندگی من یه شبه تموم شد و گلبرگام پرپر شدند مجبور شدم با چشمای خودم خاکسپاریشو تماشا کنم

سالها گذشته و من پسر یه مرد دیگه رو تو بغل دارم وبه بهاری فکر میکنم که هیچ وقت متولد نشد

خدا رحمتشون کن 🖤 

میدونم عشقت بود و نمیتونی از ذهنت بیرونش کنی 

ولی کاذی نکن ک شوهر و پسرت اسیب ببینن

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.