2777
2789
عنوان

بچه ها قووتو ک مال کرمانه(نه قاووت وسویق)توحاملگی نبایدخورد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 19 پست

من‌ سه‌ سال‌ پیش‌ خریدم‌ به‌ نظرتون‌ خراب‌ شده؟؟؟   بعدش‌ چه‌ جوری‌ باید‌ درست‌ کرد؟

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
من‌ سه‌ سال‌ پیش‌ خریدم‌ به‌ نظرتون‌ خراب‌ شده؟؟؟   بعدش‌ چه‌ جوری‌ باید‌ درست‌ کرد؟

باید تویخچال وجای سرد گذاشت.

بوشون کن ببین چجورین.

تاپیکو بخون یکی ازخانماگفته

شماره موبایل این اکانت در تاریخ ۸اردیبهشت ۱۴۰۴سلب امتیاز شده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم بهتره بگم تهرانی که مجبور به زندگی توی کرمانه

اشکال نداره هممون هموطنیم تهران و کرمان نداره🥰🥰😍😍

خوش بحالت ک اونجایی میتونی بری سر خاک حاج قاسم 

تو نخ ما نباش گره میخوری
اشکال نداره هممون هموطنیم تهران و کرمان نداره🥰🥰😍😍 خوش بحالت ک اونجایی میتونی بری سر خاک حاج قاس ...

نه جونم آره سر خاک حاج قاسم که رفتم ولی من از زندگی توی کرمان راضی نیستم شهرداری توجهی به شهر نداره شهرش خیلی کوچیکه کرمانی های اصیلش همه رفتن تهران و فقط کرمانی های اطراف شهرستان کرمان الان تو کرمان هستن یه سطل زباله توی سطح شهر نمیبینی بارها زنگ زدم به شهرداری ولی توجهی نکردن

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی