2777
2789

سینه هام شیر داره بزرگ ومتورم وسفت شده ولی هرچی میدوشم حتی یه قطره هم نمیادنه با دست نه با شیردوش نوزادم نمیتونه سینه مو بگیره گشنه مونده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با دست میدوشیدم نمی اومد فقط با شیر دوش میومد. اونم نه با این شیر دوش دستیا. از این برقیا که مکشش زیاد بود. برو حموم زیر آب گرم ماساژ بده شاید بهتر شد به من گفتن منم انجام دادم

با شیر دوش ندوش کل سینت زخم میشه با دست کم کم ماساژ بده بدوش دلیل اینکه نوزادت نمیگیره چیه؟؟

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

منم مشکل داشتم.سینه هام پر بود نوک نداست دخترم بخوره.رفتم بهداشت ماما بهم یاد داد چیکار کنم.گف دستتو مشت کن و دور تا دور هاله سینه رو با بند اول انگشت که سمت کف دسته ماساژ بده دایره وار تا کامل نرم بسه بعد با شیر دوش یا دست دوتاشو تقریبا خالی کن تا بچه بتونه بخوره.من تقریبا دو هفته شیرمو میدوشیدم.سینه که سبک میشد میدادم ب بچه

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی

منم اینجوری بودم خیلی اذیت شدم رفتم بهداشت انقد دوشید و ب زور دادش بچه خورد ک شیرش راه افتاد

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁