2777
2789

ان شاالله همه مریضا زود خوب بشن , ترو خدا هر کی پیام منو میبینه برای بابا منم دعا کنه زود حالش خوب بشه 😢

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا خدا شفا بده مگه بنده خدا چیکار شدند

نمیدونم سرفه میکنه و بی حاله من مثلا هفته بعد عقدمه میترسم خیلی, بعد یک سال تازه داره همه چی جور میشه😢

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده
ایشالا باباجووووونم شفا پیدا کنه حتما میام خبر میدم همه خوشحال بشن 👌👌😊😊😊😊😊😊😊

ان شاالله ان شاالله

براتون دیشب خیلی دعا کردم حالتون بهتر شد؟

نه ديروز اومدم بيمارستان بستري شدم اوضاع ريم اصلا خوب نيست

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️