2777
2789

سلام من ی مخلوط کن خریدم یکم گوشت ریختم توش نمیدونستم بعد ک غذا اماده شد تیکه ها اون حلقه پلاستیک ک دورش برای اب بندی و خروج مواد توش پودر شد 

ب مانانم نگفتم میکشتم

حالا میخام ببینم چرا اینجور شده؟؟؟ مدلش و هم الان عکسش و میزارم چی و چ مارکی 

بعد ميشه خريد تون پلاستیک ک اسیاب شده 

ی حلقه پلاستیکی

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا اون حلقه پلاستیکی قلق خاصی داره جا انداختنش

از اون مخلوط کوچیکش استفاده کردم

از پارچ استفاده نکردم

گوشتو تو مخلوط کن چرخ میکنی؟ پس چرخ گوشت برا چیه😐

اون سنگین بود نتونستم در بیارم 

چون لیز خوردم یکم کمرم مشکل داره

اونو نداشته باشه دوبار باهاش کار کنی هرز میشه اگه چهار کاره س مال اسیاب رو هر بار خواستی استفاده کنی بزار برا این 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖
مگه تو اینا گوشت هم میریزن؟😐ما با اینا فقط شیر موز و از این قبیل درست میکنیم ..

ن از اون اسیاب کوچیک استفاده کردم از پارچ استفاده نکردم

اون آسیابه برای پودر کردن مثلا برنج و بادومو اینجور چیزا ..برای گوشت نیستکه..

اهان نمیدونستم

عزیزم گوشت نمیندازن داخل مخلوط کن

چرا اگه چهار کاره باسه گوشت خورد کن م داره 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖
کلا اون حلقه پلاستیکی قلق خاصی داره جا انداختنش از اون مخلوط کوچیکش استفاده کردم از پارچ استفاده ن ...

با این گوشت چرخ نکن بعد از من پاره شد رفتم پارسال خریدم دوتا ده تومن گیر میتد