2777
2789
عنوان

اقدام برا بارداری

1865 بازدید | 17 پست

سلام دوستان این اولین تاپیک منه. اولین باریه مشکلمو درمیون میزارم. من ۲۳ سالمه ی ساله ازدواج کردم از زمانی ک یادم میاد و پریود شدم هیچ وقت پریودیام مرتب نبوده اما ن اضاف وزن دارم ن موی زائد ن ریزش مو فقط فقط پریود نمیشم و حتما باید دارو بخورم اگه نخورم یا امپول نزنم حتی ممکنه شیش ماه یا ی سال پریود نشم. در زمان مجردیم کسی دکتر نبردتم حالا ک ازدواج کردم خودم دکتر میرم دو ماه پیش ازمایش بتا دادم جوابش مشکوک شد اما در عرض یه هفته بارداریم ب پایان رسید و سقط کردم لطفا اگه کسی راه حلی داره بهم کمک کنه و راه حلتونو برا بارداری بهم بگه... از انتظار خسته شدم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما حتما یه دکتر طب سنتی خوب برو

با داروی گیاهی تقویت کننده و گرم کننده رحم ، بادکش و زالو خوب میشی

روزی 2 بار صبح و شب حتما با روغن سیاهدونه رحم و تخمدان هات رو ماساژ بده

حتما روزی یه ربع تا نیم ساعت پیاده روی سریع داشته باش

شما سردی زیاد رحم دارید که باعث تنبلی شدید تخمدان هاتون شده

باید با تغذیه و ماساژ رحم و تخمدان با روغن سیاهدونه گرمش کنید.

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

توی پریودی اصلا اصلا حمام نرو

حتی توی دستشویی هم به خودت آب نریز

باورت میشه من از وقتی اینا رو رعایت کردم پریودیم منظم تر شده

قبلا 40-50 روز یه بار میشدم الان 21-22 روز میشم

حتما حتما یه دکتر طب سنتی خوب برو با داروی گیاهی تقویت کننده و گرم کننده رحم ، بادکش و زالو خوب میش ...

سلام ببخشید منم هر ماه 5روز 6روز جلوترمیفته پریودم باید چیکار کنم؟؟مو زاید ندارم ..سنو رفتم مشکلی نبود..بعد خودم میگم رحم سرد دارم ک سه ساله حامله نشدم..سردی زیاد میخورم اصلا نمیتونم ترک کنم

دعا پرنده ای عشق است ،،ک بال پر دارد ..التماس دعا ..
سلام ببخشید منم هر ماه 5روز 6روز جلوترمیفته پریودم باید چیکار کنم؟؟مو زاید ندارم ..سنو رفتم مشکلی نب ...

بادکش گرم خیلی خوبه

اگه میتونی انجام بده آموزش هاش توی اینترنت هست سرچ کن ببین فقط توی پریودی نباید بادکش کرد.

سعی کن رحمت رو گرم کنی...

توی پریودی کاچی، دمنوش زعفران زنجبیل بخور.

زنیان رو پودر کن با عسل بخور

روزی 2 بار عسل و سیاهدونه بخور

روزی 2 بار رحم و تخمدان هات رو با روغن سیاهدانه ماساژ بده

یه مدت اصلا سردی نخور: خیار، هندوانه، لبنیات شیر و ماست و دوغ، گوجه و رب گوجه، آب سرد، بستنی، سس ها، ماکارونی، عدس، مرغ، ماهی، و ... اینا رو نخور یا خیلی کم بخور.

خرما روزی 4-5 تا بخور

حلوای خرما درست کن هفته ای 2 بار بخور هم خشمزه است هم مقوی

شما که 3 ساله باردار نمیشی باید زودتر از اینا برای رفع مشکلت اقدام می کردی

حتما یه دکتر طب سنتی خوب برو

داروهای گیاهی مقوی و خوبی در زمینه گرم کردن رحم، تقویت رحم برای بارداری و تقویت تخمدان ها وجود داره.

سلام ببخشید منم هر ماه 5روز 6روز جلوترمیفته پریودم باید چیکار کنم؟؟مو زاید ندارم ..سنو رفتم مشکلی نب ...

برو عطاری برای گرم کردن رحم بپرس چیا بخورم خوبه؟

من از عطاری پرسیدم این قرص گیاهی رو پیشنهاد داد: قرص عقر

اینو یکی توی نی نی سایت نوشته بود:

دکتر عبادیانی توی مرکز بهشت (طب سنتی) رفتم برام یک داروی ترکیبی به اسم عقر داد یه سه ماهی خوردم تاثیری نداشت خود دکتر گفت یک سالی باید بخوری.

بادکش گرم خیلی خوبه اگه میتونی انجام بده آموزش هاش توی اینترنت هست سرچ کن ببین فقط توی پریودی نباید ...

سلام مهربون بادکش طب سنتی انجام میدن؟

دعا پرنده ای عشق است ،،ک بال پر دارد ..التماس دعا ..
سلام مهربون بادکش طب سنتی انجام میدن؟

دکترای طب سنتی انجام میدن

خودت هم میتونی توی خونه انجام بدی.

کلیپ آموزشی بادکش گرم رو سرچ کن میاره ببین یاد بگیر و خودت انجام بده با شمع و لیوان ....

فقط توی پریودی بادکش ممنوعه

روزی 2 بار ماساژ با روغن سیاهدونه هم خیلی عالیه یه مامای تجربی و قدیمی بهم گفت برای تنبلی تخمدان و گرم کردن رحم خوبه.

فقط یه نکته: انجام کارهای طب سنتی برای گرم کردن رحم و تقویت تخمدان یه کم زمانبر هست مثلا اگه 6 ماه انجام بدی شاید زمانبر باشه و حوصله بخواد اما واقعا ریشه ای مشکلاتت رو حل میکنه

مثلا من همیشه پریودیم نامنظم بود 50 روز یه بار میشدم و تنبلی شدید داشتم مدت یه سالیه تا حدودی دستوراتی که قبلا گفتم رو رعایت کردم اما فعلا بادکش نکردم پریودهام منظم شده تنبلی تخمدانم هم کمتر شده