2777
2789

بچه‌ها خاهرم‌شیش روزه که‌زایمان‌کرده‌

بچش هشت ماهه به دنیا اومده 

نارس نبود اما گفتن‌که باید ‌چهار روز توی‌دستگاه‌ بمونه بعد از‌اون گفتن‌که‌ ورم‌کلیه داره 

و دکتر احمقش از‌روی سونوگرافی هاش نفهمیده 

خیلی ناراحته و افسرده شده 

کسی بوده بچش اینجوری باشه 

توروخدا بگیدچیکار کردید خواهرم و شوهرش داغون شدن 😞

زندگی خیلی قشنگه     با غم خرابش نکنیم😍😍

ورم کلیه فک کنم همون سنگ میشه فک نکنم خیلی خطرناک باشه 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن یجور نارسایی کلیست😞

اهان فهمیدم دخترعمم به دنیا اومد اینطور بود الان 23 سالشه هنوز یکم مشکل داره قبلا هم عمل شده نمیدونم براچی . ولی مشکلش حاد نیست 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
رفلاکس ادراری نداره ؟؟ عکس رنگی گرفتن از کلیه بچه ؟؟

چرا چرا دقیقا‌همینه‌که‌تو گفتی 

قراره فردا ‌بره عکس‌رنگی بگیرن

اهان فهمیدم دخترعمم به دنیا اومد اینطور بود الان 23 سالشه هنوز یکم مشکل داره قبلا هم عمل شده نمیدونم ...

‌ینی‌تا اخر‌عمر باهاشه؟؟؟

چرا چرا دقیقا‌همینه‌که‌تو گفتی  قراره فردا ‌بره عکس‌رنگی بگیرن

عزیزم احتمالا رفلاکس ادراری داره ،دختر منم همین مشکلو داره هرشب چرک خشک کن میخوره تا بزرگ تر بشه یا خودش خوب میشه یا عملش میکنن،الان یه سالشه ،دوماهگی عفونتش رفت بالا تب کرد بردم بستری شد کلیه اش یکم اسیب دید ،عکس رنگی گرفتیم رفلاکس ادرار داشت

‌ینی‌تا اخر‌عمر باهاشه؟؟؟

من دقیق نمیدونم ولی دخترعمم هنوز مشکل داره البته حاد نیست فقط اگه سرما بخوره یا دیر بره دستشویی اذیت میشه ایشالله که برا شما با دارو حل میشه