2777
2789
عنوان

اول زندگیتون خونه و ماشین داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 103 پست
وااااا از شبش سالگی؟؟ مگه کودک کار بوده    

پسر منم از شش سالگی آخر هفته ها می‌رفت مغازه پدرش کار میکرد تا قبل از کرونا.برنامه امسالمونم این بود که تابستون بره مکانیکی کار کنه ولی کرونا همه چی رو بهم ریخت

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

ما اولش ماشین‌ رو که داشتیم خونه هم من خودم‌ داشتم با تلاش‌ و پشت‌ کار همسرم‌ خدا رو شکر میگذرونیم 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پول خوشبختی نمیاره ولی بی پولی بدبختی میاره  اونم تازه بستگی به جنبه خودتون داره ممکنه بدون ما ...

چقدر خوب .عشقت پایدار عزیزم

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
توانایی پرداخت اجاره خونه رو داشته باشه خوبه؟ماشینش رو فروخته برای اینکه تو بورس سرمایه گزاری کنه

آره الان خیلیا مستاجرن 

بعضیا سر کار نمیرن  تلاشی نمیکنن 

فقط مینالن 

ولی بعضیا سر کار میرن میتونن خونه اجاره کنن میتونن زندگی رو بچرخونن

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
ما اولش ماشین‌ رو که داشتیم خونه هم من خودم‌ داشتم با تلاش‌ و پشت‌ کار همسرم‌ خدا رو شکر میگذرونیم&n ...

ناراحت نبودی که خونه ازشماست و ایشونم استفاده میکنه؟

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

نداشتیم الان داریم ولی برگردم عقب شرط ازدواجم خونه میشه

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن تا خدا  اگه مصلحت میدونه یه کوچولوی سالم  بزاره تو دلم🤗👨‍👩‍👧💔❤
پسر منم از شش سالگی آخر هفته ها می‌رفت مغازه پدرش کار میکرد تا قبل از کرونا.برنامه امسالمونم این بود ...

وابچه ۶ ساله بزار کمی بزرگ بشه خووو

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 😍حسبنا الله و نعم الوکیل💗
پسر منم از شش سالگی آخر هفته ها می‌رفت مغازه پدرش کار میکرد تا قبل از کرونا.برنامه امسالمونم این بود ...

خیلی بچه س ک

لااقل بزارین بچگی کنه بازی کنه شیطونی کنه

از دوازده سالگی ببرینش اینجور کارا

ولی بازم ی چی شخصیه .حتما اینجوری صلاح میدونین  

ماشین داشتیم ولی خونه نه😬الان خونه داریم ولی ماشینو به خاطرش فروختیم.پول خیلی مهمه ولی همه چیز نیست

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

نمیدونم

بگم نه دروغه

ولی وقتی میبینم داره نهایت تلاششو میکنه و بازم نمیشه

دیگ چ توقعی میتونم داشته باشم؟یا باید طلاق بگیرم و برم با ی پولدار یا بسازم دیگ و اینکه دوسش دارم زیاد

من اعتقاد دارم هر‌چیزی در زمان خودش اتفاق میوفته

شایدم ی روز بلیط من برنده شد از کجا معلوم😁

و در کل ادم سختگیری نیستم تلاشمو‌میکنم هرچی خدا بخاد

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩
نه تنها اول زندگی نداشتیم که الانم نداریم 😂 من یکی که شب و روز دارم به خونه فکر میکنم دغدغه دائمیم ...

روس احساس خوشبختیت تاثیری داره نداشتن خونه؟

اره پول خوشبختی میاره.

متاسفانه اره