2777
2789
عنوان

اول زندگیتون خونه و ماشین داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 103 پست
من هم خونه داشتم هم ماشین نمیگم خوشبخت نبودم و نیستم....ولی پول و امکانات نمیتونه کل حجم خوشبختی رو ...

ولی یکی از شرطهای خوشبختیه؟درسته؟

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که خودم اینجوریم طرف اخلاق داشته باشه بلد باشه چه کار کنه تو شرایط سختم احساس خوشبختی میکنم  ...

عشق با بی پولی از بین نمیره بعدا؟

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
من که خودم اینجوریم طرف اخلاق داشته باشه بلد باشه چه کار کنه تو شرایط سختم احساس خوشبختی میکنم  ...

چقدر شبیه ب همه اخلاقمون

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
حتما میشه خوشبخت بود بستگی به دیدت داره ... مثلا طرف واقعا توانایی اجاره خونه رو داشته باشه .....کا ...

توانایی پرداخت اجاره خونه رو داشته باشه خوبه؟ماشینش رو فروخته برای اینکه تو بورس سرمایه گزاری کنه

عشق با بی پولی از بین نمیره بعدا؟

بستگی داره حجم بی پولی چقدر باشه، اگه مرد بیکار باشه و نتونه شکم زن و بچه رو سیر کنه، آره عشق از بین میره

ولی اگه کار ثابت داشته باشه و  از عهده مخارج بر بیاد،حتی تو خونه اجاره ای هم میشه خوشبخت بود، و عشق از بین نمیره

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
تو این شرایط پول خیلی مهمه  به قول دختره تو فیلم تو این زمونه هیچ کس از چهل متر به پنت هاوس نم ...

اره مخصوصا الان با این اوضاع گرونی

ولی یکی از شرطهای خوشبختیه؟درسته؟

اره چون حداقلش این بود ک فکرمون درگیر این موضوع نمیشد هرچی میخواستیم بود...ولی زندگی پر از چیزهای کوچیکیه که میلیاردها پول نمیتونه حلش کنه ....

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
انگار الان پول خیلی مهمه .پوله که خوشبختی میاره

پول خوشبختی نمیاره ولی بی پولی بدبختی میاره 

اونم تازه بستگی به جنبه خودتون داره ممکنه بدون ماشین و توخونه اجاره ای هم انقدر عشق و آرامش باشه که آدم خوشبخت بشه 

من تا دوسال اول زندگیم شوهرم فقط یه پژو درب و داغون داشت و نود درصد حقوقشم برا قسط میرفت ولی بازم حس خوشبختی زیادی داشتم 

البته شکر خدا هنوزم دارم

فقط ماشین داریم خونم فک‌نکنم دیگ بتونیم با این قیمتا بگیریم ۲۴ ساعتم داریم کار میکنیم😞

خب وقتی میبینی خونه نداریم روی احساس خوشبختیتون موثره؟