2777
2789

پسر ۶ سالم هر روز از تنبلی دستشویی نرفتن تو شورتش جیش میکنه .هر روز یه بلایی سر منو خونه زندگیم میاره دوروز پیش داشتم تو بالکن لباس پهن میکردم درو روم بست و رفت کارتون ببینه هر چی در میزدم جواب نمیداد گفتم حتما رفته بزرون در روش بسته شده که نمیفهمه درو باز کرد میگه اصلا نشنیدم در میزدی😭😭😭امروز صبح خواب بودم رفته از یخچال کاسه بزرگ هندونه برداشته اومده ببره تو اتاقش از دستش افتاد شکست کم مونده بود سکته کنم از صداش.همین یک ساعت پیش هم جیش کرد تو شورت و شدوارش و کل راهرو و فرش و متکای اتاقشو نجس کرد.دارم دیوونه میشم هیچ راه فراری ندارم .مامانم میگه بیا خونمون اما اصلا نظافتو رعایت نمیکنه و زیاد میرن بیرون میترسم از کرونا😪😪😪سر بارداری اولم چقدر حرص میخوردم سر اجاره نشینی و اسباب کشی اینم سر دومی که انقدر حرص میخورم از وقتی کرونا اومده و مهد نمیره ذله شدم از دستش خیلی خرارب کار شده😫

خدایا شکرت🙏🙏😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶ سال واقعا بزرگه جدی باهاش برخورد کن دست از این کاراش بردار

اخه هنوز تو شلوارش جیش میکنه!

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

پسرتون پیش روان پزشک نمیبرید برای چکاپ ؟.

اگه میبینی عادی نیست باید بره پیش روان پزشک 

من خودم پسرم بیش فعالی عدم توجه و تمرکز  همراه با سندروم آسپرگر داره ، از ۴ سالگی پیگیر بودم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
چی بگم تو مادرشی بالاخره نقطه ضعف هاش دستته  بهش قول هدیه بده بگو اگا جیش نکنی برات هدیه میخرم ...

دیگه ۶ سالشه خیلی از این کادوها براش گرفتم تا حالا دوهفته پیش بردمش براش اسباببازی خریدم مشغول بشه دوروزه گذاشتش کنار

خدایا شکرت🙏🙏😊

مشكل از خوده شما هست كه به بچه درست آموزش ندادي عزيز من

درسته بعضي چيزارو بچه ها متوجه نميشن مثل شكستن ظرف هندونه، ولي بچه ٦ساله ديگه دستشويي رفتن رو بلده و اگه نميره يا شما درست اموزش ندادي يا مشكلي داره

حتما به روانشناس كودك مراجعه كن هم خودت لازم داري هم بچت. مطمن باش حل ميشه عزيزم

پسرتون پیش روان پزشک نمیبرید برای چکاپ ؟. اگه میبینی عادی نیست باید بره پیش روان پزشک  من خود ...

بردمش میگن مشکلی نداره مدلش این شکلیه که لجبازه 

خدایا شکرت🙏🙏😊

پسر منم گاهی الکی تو رو فرش جیش میکنی ، 

شباهت کار هاش با بیش فعالی یکیه 

الان برات علائم پسرم میگم اگه دیدی نصفش داره حتما ببرش دکتر

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
مشكل از خوده شما هست كه به بچه درست آموزش ندادي عزيز من درسته بعضي چيزارو بچه ها متوجه نميشن مثل شك ...

باور میکنید تو شش ماهگی میگفتم جیش کن جیش میکرد انقدر اماده بود .فوق العاده باهوشه اما اذیتش زیاده 

خدایا شکرت🙏🙏😊

پارسال بردمش کلاس کاردستی ، همون یک ربع اول خانمی که باهاش کار میکرد گفت بچتون مشکل داره ، دوچرخه رو نمیتونه رکاب بزنه ، شعر اصلا نمیتونه حفط کنه ، عصبی و پرخاشگر ، منفی گرا ، 

انگار بین مغز و حرکات هماهنگی وجود نداره 

کاردستی نمیتونه انجام بده نه اینکه نتونه هاولی کند تر و دیرآموزتره مثلا الان 6 سالشه انگار سه سالشه تو این زمینهها

ولی تو چیزهای تحلیلی فوالعادست شاید مثل یه پسر 10 ساله

خیلی شیطون و ناآروم به طوری که مهد هم نمیتونست کنترل کنه

پارسال  بردمش پیش  پیش دکتر روانشناس تشخیص بیش فعالی عدم توجه و تمرکز داد

پسرم اصلا نمیتونه مطالب تو ذهنش نگه داره 

مثلا پسرم کلاس میره بچه های همسنش راحت تا بیست به انگلیسی هم نوشتن و هم گفتنش حفظ کردن ولی اون هنوز تا عدد 6 میتونه بگه  بقیش نمیتونه بگه الان دو ماهه دارم باهاش کار میکنم همون تا عدد 6 رواز ذهنش خارج میشه 

مهمترین نداشتن تمرکز روی حروف 

در کل شعر نمی تونه حفظ کنه ، حوصلش نمیگره تکلیف مهدش حل کنه ، 

مدام در حال خرابکاری ، تمام اسباب بازی هاش خراب و داغون 

زود از کوره در میرفت و جیغ و داد 

کوچیک تر بود تمام وسایلای خونه رو خراب میکرد .جارو برقی میسوزوند ...

یواشکی تو خونه جیش میکرد

وقتی صداش میکنی انگار صدات نمیشنوه

یکی از نشانه های مهمی هم یه کلمه ای رو دو تا حروف جابه جا میگفت 

هنوزم که ۶ سالشه بازم جابه جا میگه 

مثلا به جای ملاقات میگه مقالات یا به جای چه خبر میگه چه بخر

دقیقا دو تا حروف پس و پیش میگفت 

اصلا به حرفام  توجهی نمی کرد

تمام وسایلاش و این ور اون ور جا میزاشت 

یه سوئیچ از اتاق تا دم در حیاط نمیتونه بیاره وسط راه گمش میکنه خودش نمیفهمه که رهاش میکنه

البته پسرم بیش فعالی همراه عدم توجه و تمرکز داره که از همه بیشتر شایع هست

خود بیش فعالی به چند دسته تقسیم میشه بعضی ها هم بدون عدم  توجه تمرکزن

، دوستاش اگه تو خبابون ببینه محل نمیده ، ارتباط برقرار نمیکنه ... اینا مال آسپرگر

باور میکنید تو شش ماهگی میگفتم جیش کن جیش میکرد انقدر اماده بود .فوق العاده باهوشه اما اذیتش زیاده&n ...

بايد بري مشاوره عزيزم

الان كلي روش جديد همراه با بازي هست كه به بچه ها باهاش آموزش ميدن