بچه ها چند روز پیش فقط یکی دوروز علائم شبیه سرما خوری داشتم بعد از اون سرماخوردگیم خوب شد اما چند روووزه ک بو و مزه غذا رو اصلا نمیفهمم الان آب انار ترررش خوردم ک قبلن ب زور میخوردم فقط مزه آب میداد نه بو میفهمم و ن مزه ی هیچ غذایی رو
زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناختهام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.
زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناختهام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.
واقعا از کی اینجوری شدی بیرون رفتی جای شلوغ برو سریع تست بده اینها ه گفتی یکی از علائم ویروس لعنتی هس
یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤ 💗تو مرا جان و جهانی💗 💖تا ابد با من باش💖 💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘 💕 با تو در نهایتم من💕 💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝