2777
2789
عنوان

به نظرتون خوب گفتم یا خیلی بده؟

152 بازدید | 22 پست

این متن چندتا پیامه که دادم بهش در خصوص دعوای چندروز پیشمون.

به نظرتون خوبه یا بده؟

اگه بده چی باید بگم؟

اخه تو اون روز خیلی نسبت به من بی رحمانه رفتار میکردی.
من واقعا ناراحت شده بودم.
یعنی بغض گلومو گرفته بود و نمیدونستم چجوری گریه کنم.
خیلی بهم فشار اومده بود.

جالب اینه که دیروزم به من میگی برام اهمیت نداشت گریه میکردی چون برام عادی شده!
این حرف تو مثل اینه که مثلا بچه هم همیشه گریه میکنه ، حالا یا جاشو خیس کرده یا گرسنشه یا مریضه یا هرچی.حالا چون این بچه مدام گریه میکنه ؛ تو دیگه نباید برات اهمیت داشته باشه؟!
حتما یه چیزیش هست که گریه میکنه.
ادمای بزرگ هم همینطورن.
حتما یه دردی دارن توی وجودشون که گریه میکنن.
برای این درد نیاز به یه ادمی دارن که بهشون عشق بده ، که بهشون قوت قلب و دلگرمی بده.
تو اون روز این کار که نکردی هیچ بدتر با رفتارات و حرفات قلب منم شکستی.
اصلا من بدترین ادم عالمم.تو که خوبی و مهربونی و انقدر دلسوزی و عاقلی ؛ نباید مثل من رفتار کنی.
تو اینجور مواقع باید خوبی خودتو نشون بدی.

ادم دلشم که از سنگ باشه ولی وقتی میبینه یه نفر ناراحته میره دست محبت میکشه رو سرش ، باهاش حرف میزنه ، دردشو میپرسه سعی میکنه ارومش کنه.

فکر کردی چرا تا الان باهات موندم؟

فکر کردی چرا هرچی میشه سعی میکنم به خاطر تو کوتاه بیام ؟

فکر کردی چرا میام ازت عذرخواهی میکنم و همه چی رو گردن میگیرم؟

چون معتقد بودم که تو ادم خوبی هستی ؛ معتقد بودم که دوسم داری و من برات اهمیت دارم.
معتقد بودم که نمیتونی ببینی یه خار توی پای من بره.
ولی با رفتار پریروزت هرچی فکر خوب دربارت میکردم ، نابود شد.
احساس کردم که اشتباه میکردم دربارت.اونجور مهربون و دلسوز هم که من فکر میکردم نیستی.
اونجور هم که فکر میکردم دوسم داری نداری

من نمیگم رفتار من درست بود و نمیخوام هم سرپوش بذارم روی رفتار بدم.
ولی رفتار تو هم درست نبود عزیزم.
یعنی اون حد از بیخیالی و بی اهمیتیت و سرد بودنت نسبت به من واقعا برام قابل هضم نبود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب گفتی تا اینجا  اما رفتارت چی بود بگو تا قصاوت کنم

والا دعوامون شد سر یه موضوعی و من برای حدود ده دقیقه عصبانی شدم و در ماشینو یه بار کوبیدم و یکمم غر زدم.

بعدم پشیمون شدم.بعدم گریم گرفته بود اونم اصلا براش مهم نبود

والا دعوامون شد سر یه موضوعی و من برای حدود ده دقیقه عصبانی شدم و در ماشینو یه بار کوبیدم و یکمم غر ...

دیگه گریه برای چی؟ اگه پشیمون بودی میرفتی یه ببخشید میگفتی یکمم براش عشوه و ناز و نوز میکردی و دیگه تامام

دیگه گریه برای چی؟ اگه پشیمون بودی میرفتی یه ببخشید میگفتی یکمم براش عشوه و ناز و نوز میکردی و دیگه ...

خیلیییییی سرد رفتار کرد

بغض تو گلوم جمع شده بود 

مثلا چیکار کنم عشوه و ناز و نوز کنم؟

کجاهاشو حذف کنم؟

والا من اخلاق شوهر شمارو نمیدونم ولی اگه خودم جای تو بودم اصلا پیام نمیدادم بهش چون تجربم ثابت کرده که هم یه جور منت کشیه و طرف فکر میکنه خیلی ضعیفی که نمیتونی اخمشو تحمل کنی و هم ممکنه برداشت اشتباهی از پیامت بکنه. به نظرم رودررو حرف زدن و با خنده و عشوه دل طرفو به دست آوردن معجزه میکنه. وقتی اومد خونه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده با خنده و عشوه به استقبالش برو باهاش حرف بزن حتی اگه بهت توجه نکرد شما ادامه بده و بگو چه خبر و... همون حرفای همیشگی که با هم میزنید خودش کم کم میاد به سمتت. ضمنا درباره اون اتفاق هیچ حرفی نمیزنی تا وقتی که باهات آشتی کنه و سرحرفو وا کنه. بعدش که روحیش بهتر شد اگه احساس کردی مقصر خودتی یه عذرخواهی کوچولو کفایت میکنه و اگه مقصر آقاس بعد از چند روز اگه حرفش افتاد بهش میگی که راستی اون روزی که اون کارو کردی من اصلا خوشم نیومد و... تا عیب خودشو بفهمه و کم کم اصلاح کنه.