2777
2789
عنوان

راهنمایی پوست و مو

8068 بازدید | 16 پست

سلام 

من پوستم خیلی چربه و موهام یه مدتی خارش داشت که هر دکتری رفتم فایده نکرد تا اینکه یه شامپوی خارجی زدم خوب شد البته یه دکتر تشخیص داد ک واسه چربی مادرزادیه و یه نوع اگزما شاید باشه ولی دارو هاش نتیجه نداد تا شامپو رو خریدم چون پوستم چربه صورتمم جوش زیاد داره ولی با دستکاریشون جاهاشون روی پوستم مونده و بیرون میرم حتما باید کرم پودر بزنم پیدا نباشه موهامم خیلیییییی میریزه کمک لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پوست میتونم بهت پیشنهاد بدم یه روتین‌مناسب پوست و چرب و مرتب انجام بده 

درکنارش ضدلک، لایه برداری، ویتامین سی بزن تا پوستت بهتر بشه

سر میزنی به سودا اما نه دل به دریا. محبوب من! مبادا مرد خطر نباشی❤

من موهام به شدت میریخت این کارو کردم که میگم

تخم شنبلیله دم کردم لعابشو با تخم مرغ مخلوط کردم گذاشتم سرم نایلون کشیدم بعدیه ساعت شستم

قرص زینک و b1خوردم

وشامپو و سرم موی بیوتین پلاس ایروکس استفاده کردم قطع شد ریزشم 

هفته ای یه بار یه استکان سرکه سیب رو بایه استکان اب ترکیب کردم سرموباهاش شستم وبعد۱۲دیقه ابکشی کردم

الان موهای خوبی دارم😊

مرسی خدا خیرت بده     نمیشه 40 دقیقه باشه    

۳۰میخاستم بنویسم پسرم خورد به دستم شد ۳۹😂حتمااین کارارو بکن و حوصله کن مطمن باش نتیجه میگیری من یه اکنه ای داشتم خدانشون هیشکی نده😑حنابی رنگ و ماست کاملا ازبین برد فقط حوصله کن مداوم بذار

موهای سرتم چربیشو سرکه میگیره 

ریزششم تخم شنبلیله و تخم مرغ قطع میکنه 

زینک و b1هم بخور برات خوبه

شامپو هم نمیدونم چی میزنی من که بیوتین پلاس ایروکس زدم عالی بود

۳۰میخاستم بنویسم پسرم خورد به دستم شد ۳۹😂حتمااین کارارو بکن و حوصله کن مطمن باش نتیجه میگیری من یه ...

بازم ممنون من هد اند شولدرز میزنم هر شامپویی من دست میزارم یا تولیدش متوقف میشه یا وارداتش که این شامپوی منم وارداتش ممنوع شده خدا کنه تموم نشه  

بازم ممنون من هد اند شولدرز میزنم هر شامپویی من دست میزارم یا تولیدش متوقف میشه یا وارداتش که این شا ...

بیوتین پلاس ایروکس خیلی خوبه کمیابم نیست فاقد سولفات و نمک و پارابن هست هد اند شولدرز نرم کننده داره ریزش میاره نزن☹

بیوتین پلاس ایروکس خیلی خوبه کمیابم نیست فاقد سولفات و نمک و پارابن هست هد اند شولدرز نرم کننده داره ...

این شامپویی که میگیو یه دکتر پوست بهم داد نساخت بهم من قوی ترینارم زدم فایده نکرد هد اند شولدرزو نزنم که از خارش دیوونه میشم