سلام گلی ها من چن وقت پیش کاربریمو لغو کردم تا مثلا درس بخونم 😁ولی در این مدت همه کار کردم الا درس خوندن 🤣حالام تصمیم گرفتم بذارم سال بعد ☹ به همین خاطر گفتم بذار برگردم پیش دوستای گلم 😍خدا همه معتادینو به راه راست هدایت کنه من جمله من😎
چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖 کاربری دوممه اولی به درخواست خودم لغو شد ولی دوباره برگشتممممممم😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اجروز دوباره بازگشت پر شکوه داشتم خدمت دوستان😂😎
و من با بازگشتی پرشکوه دوباره اومدم خدمتتون😎همون طور که اسمم رو مشاهده میکنید بنده معروف به هره مار دارم تو دلبری😌 اما میگذرم از عشق من همش سر سری😜 آآآآآ بیا وسط مهره مار دارم💃💃اگه تو از پیشم بری شمعدونی ها دق میکنن😕 😎چطو شما پسرا فک میکنید ارزو ما دخترا ازدواج😒 نه بوخدا ما ارزومون اینه که پاستیل 😥و نوتلا💜 و شکلات😋 و فست فود😄 بخوریم بخوریم و چاق نشیم😐 (عاقا به جان خودم من کاربر جدید نیستم خواهر شوهرا فداتون نیاز به تبریک نی😂🙌) انقدرم گیر ندین تو چرا با اینکه مجردی و فلانی سنت بهمان عضو سایتی بازم به جان خودن نه به جان شما همه فک و فامیل و ننه و بابا خبر دارن از عضویت من اینجا تازه
شما که نتونی امسال بخونی شال دیگه هم نمیتونی پس خودتو گول نزن
نه میتونم هنوز تو فاز دانشگاهم بعد واسه ازمون ارشدم بود
چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖 کاربری دوممه اولی به درخواست خودم لغو شد ولی دوباره برگشتممممممم😍
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
آفرین به تو که اولویتت درس خوندنت بود موفق باشی و خوش اومدی به جمع دوستان معتاد😄😄
ممنون
اره فعلا که بیخیال شدم حالا سال بعد ببینم چه پیش اید