خانما ۷ روره عقب افتاده مبخواستم بی بی بزنم هنوز نزدم ولی زیر دلم درد میکنه هی میگیره و ول میکنه ۵ روزه اینجوریع ، بنظرتون درد پری؟؟؟ ولی کمرم درد نمیکنه ، همیشه قبله موعدم درد میگرفت ، میشه یه چن تا علاعم بارداری رو بگین میدونم برا هر کی فرق میکنه ولی بگین ممنون.
عزیزم علایم بارداری و پریود خیلی شبیهه به هم هستن اوایل هر لحظه فکر میکنی داری پریود میشی اون درد به خاطر لانه گزینی هست ممکنه لکه بینی هم یکی دو روز داشته باشی.اگه باردار باشی الان هم بی بی هم ازمایش نشون میده عزیزم. من قبلا زمان پریود سینه هام درد نمیگرفت وقتی باردار شدم همراه با علایم پریودی درد سینه هم داشتم فهمیدم باردارم
من ماه پیش دو روز پریود شدم الانم 5 روز عقب انداختم ممکنه حامله باشم. چه جوریه لانه گزینی.....
وقتی تو اقدام هستی پریود ممکنه به هم بریزه و عقب بندازی.ولی اوایل علایم بارداری و پریود خیلی شبیهن اگه چیز متفاوتی دیدی مثل تکرر ادرار یا نشانه ای که قبلا نداشتی شاید بتونی فرقشون رو متوجه بشی. بعد به علایم زیاد فکر نکن چون فکر کردن بهش باعث میشه حس کنی اون علایم رو داری.احتمال داره باردار باشی اگه نباشی رحمت داره اماده میشه واسه بارداری
عزیزم علایم بارداری و پریود خیلی شبیهه به هم هستن اوایل هر لحظه فکر میکنی داری پریود میشی اون درد به ...
علاعم پریودیم فقط درد شکم و کمرم بود ولی این ماه قبله پری نداشتم الان چن روزه زیر دلم درد میگیره و ول میکنه و نوک سینه هام حساسه و تکرر هم چن روز داشتم ولی همین الان سرم هم درد گرفته یه جوریم نمیفهمم لکه بینی نداشتم و ترشح هم زیاد نشد فقط دیروز سه بار ترشح خیلیییی غلیظ سفید داشتم تا حالا همچین نبودم ببخشید که اینا رو گفتم .
من یک روز قبل موعدم هم ازمایشم مثبت شد هم بیبیم چرا انقد صبر میکنین؟؟
برای همه قبل موعد نشون نمیده. این بستگی بهاین داره کی لقاح انجام شده باشد. اگه چند بار اقدام داشته باشی ممکنه همون اولی گرفته بشاه که قطعا بی بی و آز زودتر نشون میده. اگه هم آخرین اقدامت گرفته باشه قطعا بی بی منفیه. باید صبور بود. ولی قاعدتا بعد از یک هفته تاخیر ی بی بی باید بزنی. تا اون موقع نشون میده حداقل هاله میندازه.
من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخی بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی چ حس حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان