2777
2789
عنوان

تیرکشیدن ناف

322 بازدید | 11 پست

سلام دخترا...

من توی اقدام هستم امروز ۴۵ روزه ک پریود نشدم دوتا بی بی زدم منفی بود... 

الان از شدت درد و تیر کشیدن نافم بیدار شدم...

بنظرتون علائم بارداریه یا پریودی؟

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی قبل از اینکه ازمایش بدین نافتون تیر میکشید یا بعدش؟ ممنونم ک جواب دادین

از دو سه روز مونده به موعدم شروع شد تا چند هفته هم ادامه داشت. الانم گهگاه تیر میکشه. من اصلا ازمایش ندادم همون بیبی چک زدم. چون دوره هام کاملا منظم بود با عقب افتادن مطمئن شدم باردارم

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
از دو سه روز مونده به موعدم شروع شد تا چند هفته هم ادامه داشت. الانم گهگاه تیر میکشه. من اصلا ازمایش ...

من انقدر بی بی چک منفی دیدم دیگه حالم از بی بی چک بهم میخوره...

خیلی برام عجیبه ک با این تیر کشیدن از خواب بیدارشدم... الان میرم ازمایش میدم...

خدا نی نی تو برات نگه داره.. برام دعامیکنی؟ سه ساله منتظرم

خدایا شکرت
من انقدر بی بی چک منفی دیدم دیگه حالم از بی بی چک بهم میخوره... خیلی برام عجیبه ک با این تیر کشیدن ...

حتما عزیزم. از ته قلبم برات دعا میکنم. نتیجه شو بهم بگو اگه انشالله باردار بودی. کلی خوشحال میشم... منو بچمم برات دعا میکنیم😍

حتما عزیزم. از ته قلبم برات دعا میکنم. نتیجه شو بهم بگو اگه انشالله باردار بودی. کلی خوشحال میشم... ...

حتمااااا بهت خبر میدم عزیزم حتما... ممنونم ک دعا مسکنی مطمئنم دعای زن باردار گیرا میشه منم برای سلامتی تو و بچت یاسین میخونم... الان دارم میرم ازمایش... امید ب خدا😊🤲

خدایا شکرت
حتمااااا بهت خبر میدم عزیزم حتما... ممنونم ک دعا مسکنی مطمئنم دعای زن باردار گیرا میشه منم برای سلام ...

مرسی عزیزم. خدا دلتو شاد میکنه بزودی زود😍

مرسی عزیزم. خدا دلتو شاد میکنه بزودی زود😍

سلام عزیزم.. من برای سلامتی شما و نی نی قشنگت سکره یاسین خوندم... اما امشب جواب ازمایشم اومد متاسفانه باردارنبودم.. اگر میشه بازم برام دعا کن... محتاج دعاهات هستم💓

خدایا شکرت
سلام عزیزم.. من برای سلامتی شما و نی نی قشنگت سکره یاسین خوندم... اما امشب جواب ازمایشم اومد متاسفان ...

سلام عزیزم. مرسی از دعای قشنگت. اتفاقا تا حالا تو فکرت بودم... حتما دعات میکنم. به حرمت این روز عزیز انشالله بزودی باردار میشی،، خوشحال میشم خبر بارداریتو بشنوم.