2777
2789
عنوان

چرا تو کوچه بیرون خیابون هرکی میبینم بینسچیش عملیه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 33 پست
خیلییی راضیم  نه رشد بینی دختر نهایت تا ۱۶اوکی میشه  اوایل ورم داشت بعد ک‌ورمش رفت واقعاا ...

وااای خوبه پس نمیخواد یه سال دیگه صبر کنم😍😂

خانواده ام که اوکین 

فقط یه سوال دارم که نمیدونم بپرس یا نه😅🤦🏽‍♀️

شرمنده میپرسم ولی سوند وصل میکنن؟! ( وقتی بهوشی و تو بیمارستانی یا شب اولی که برمیگردی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترای فامیل حتی دوتا خواهرام من اونارو دیدم میترسم عمل کنم خیلی یجوری بودن 

بهترین‌ دکترم‌بری همه اطرافیانم اینجوری انیکی از سوراخای بینی با یکی دیگش‌متفاوت میشه

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی
وااای خوبه پس نمیخواد یه سال دیگه صبر کنم😍😂 خانواده ام که اوکین  فقط یه سوال دارم که نمیدون ...

نه بابا ب من وصل نکردن 

کلا۴ساعت کمتر بیهوشی تا روپات وای نسی و‌خودت نری دستشویی مرخصت نمیکنن

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🌹سومین کاربری به علت زبون درازی در حرف حق😉☝🏻

بینسچیش کجاشه که عمل کرده ؟😶

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
وااااییی چقددد خوببب شدهههه😍 خیلی خوشگله پیش کی عمل کردین؟

من اهوازم پارسا فر ۶سال پیش عملم کرد الان دیگه نیستش 

مرررسی عزیزم 

لینی اولمم داغون بودا🤦‍♀️😂

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🌹سومین کاربری به علت زبون درازی در حرف حق😉☝🏻
اگ بینیت ایرادی نداره دست نزن من واقعا ب صورتم نمیومد

از نیم رخ درازه 

قوز نداره و سر بالا هم هست تقریبا 

اگه عمل نکنم بعدها تو دانشگاه و اینطور جاها اعتماد به نفس ندارم