2777
2789
عنوان

خانه دار شدن

133 بازدید | 15 پست

بچه ها سلام ..دوساله پسرم به دنیا اومده و سر زردی پسرم که مادر شوهرم نمیذاشت ببریم دکتر  و من حرفشو گوش ندادم و مسرمو بردم دکتر ناراحت شده و به خاطر همین موضوع کوچیک خواهر شوهر و مادر شوهر رفتن که رفتن تا دوسال ..بعد که اخر سر بچمو دیدن و لی نادر همسرم بدون سلام از من بچمو گرفت و .. خلاصه منم از همون روز  دیگه ناراحتم و تولد پسرم که چند روز بعدش بود صداشون نگردم .

وقتی عکسای تولد پسرم رو تو واتس اپ دیدن فردای اونروز خونرو فروختن و تا دو ماه وقت تخلیه دادن بدون اینکه پولی بدن به ما ..خلاصه بدبخت شدیم و الان هیچ حارو پیدا نمیکنیم ..بچه ها چطور خونه دار شدید به منم یاد میدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا زنگ نمیزدین خب 

الان بیخونه شدی راخت شدی😁

شوخی کردم خدا بزرگه چقدر بیجنبن واقعا

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

دنبال بهونه بودن  یه جورایی  یه شب که به فکر خونه فروختن نیوفتادن  

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

دیگه وقتی پول ندارید برید معذرت خواهی و دلشونو بدست بیارید

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4542030/شماهايي-كه-مامان-شديد?postId=141512978 

استارتر عزيزم معذرت ميخوام بچه ها چندتا گزارش احتياج دارم تاپيكم بتركه يه دنيا ممنون ميشم گزارش بزنيد خيالم راحت بشه😔😔

خداياشكرت....❤️ 
سر اينكه بچرو بردي دكتر ناراحت شد!!!! اهل كجاس

سلام ..اره من مادر ندارم بعد زایمان افسردگی شدید گرفتم دست و پاهام کهیر زده بود بابت حساسیت به جفت ..منو میدید به حای دلداری میگفت وای چرا اینشکلی شدی اگه بمونه چیکار میکنی و اینکه میگفت چون ما تو خانواده زردی نداشتیم باید خودم خوبش کنم ..منم گفتم به همسرم ببر بچرو دکتر تا خودم با این حال نبردم ..اصلا با مادر شوهرم بحث نکردم ..فقط بهش گفتم مامان میشه بری خونه استراحت کنی خیلی خسته شدی خالم پیشم بمون هناراحت شده و دیگه نیومده 

به خاطر تولد خونه رو فروختن؟

به خاطر اینکه تو این دوسال نرفتم خونشون که نوشونو ببینن ..بعد روز دوم منو با بچه تنها گذاشتن و رفتن نه حموم اومدن بچمو ببرن نه چهل روزگی نه نانگذاری خودم تنها همه اینکاراو کردم مادر ندارم ..اگه داشتم انتظاری از کسی نداشتم ..و بعد روز دوم رفتن که رفتن بدون اینکه من حتی باهاشون بحثی کنم ..

دیگه وقتی پول ندارید برید معذرت خواهی و دلشونو بدست بیارید

چرا باید برم معذرت بخوام مگه کاری کردم ..خدا خودش برسونه ..من طلا دارم ماشین دارم میفروشم منت نمیکشم..فقط میخوام بدونم چطوری میشه وامی چیزی گرفت بلد نیستم 

چرا باید برم معذرت بخوام مگه کاری کردم ..خدا خودش برسونه ..من طلا دارم ماشین دارم میفروشم منت ...

خب خدارو شکر، من فکرکردم کلا دستتون خالیه، من خودم غرور برام حرف اولو میزنه خدارو شکر که شما هم اینطورید

اگه بخواید بخرید رو میدونم که میتونید وام بگیرید، ولی برای رهن خونه بخاید فکرکنم باید به عناوین دیگه وام بگیرید

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒

عزیزم وام های مسکن اونایی که من میدونم یکیش اوراقه، یکیش هم وام مسکن اولیه برا اونایی که سند به نام ندارن ولی واسه این باید یه سال پول بذاری تو بانک بمونه ولی درصد وامش کمتره

ببخشید مهریسا جون من یه سوال داشتم میشه کمکم کنید دیدم تو یکی از تاپیکاتون نوشتید پسرتون تو نوزادی خیلی شلوغ بوده پسر منم الان کم مونده ۷ ماهش بشه خیلی ی شیطوووونه مدااام محکم دست و پا میزنه جیغ میزنه الکی هس میچرخه میره اینور اونور یعنی اصن دو دقه یه جا نمیتونه واستا چه تو بغل چه زمین همش در حال جنب و حوش و کنجکاویه. میخام ببینم پسر شما بهتر شده؟ ممکنه بزرگ تر که میشه پسرم بهتر بشه؟

ببخشید مهریسا جون من یه سوال داشتم میشه کمکم کنید دیدم تو یکی از تاپیکاتون نوشتید پسرتون تو نوزادی خ ...

سلام عزیزم من بعد مدتها اوگدم اینجا ..اره گلم خوب میشن پسر بچه ها خیلی دست و پا میزنن .. من اول فکر میکردم بیش فعاله ترسیده بودم ولی  دکتر گفت این حرفها یعنی  چی بچت سالمه که دست و پا میزنه بزرگ که میشن اروم میشن ..