2777
2789
عنوان

این اخلاق شوهرمو چطوری درست کنم!

361 بازدید | 21 پست

خیلی. ریلکسه خیلی زیاد!اصلا هم وقت شناس نیست خیلی اروم اروم کاراش میکنم هیچ وقت سرموقع جایی نمیرسه همیشه ازهمه جا عقبیم در کل خیلی ریلکسه چیکار کنم درست شه واقعا رومخمه

تنها درمان آدمای بیخیال، بیخیالی بیشتره خودته😁

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون جاهایی که دسته خودته دعوتیا و....مثلا ساعن ۹ رو بگو گفتن همه ۸ اونجان .یا بازار میخواین برین و بگو ۷بریم که ۸ برین یعنی ۸ همون تایمیه که در اصل باید برین اکی؟

خدایا شُکرت❤🧿
منم همینطورم. خونوادم و شوهرم همش عذاب میکشن از دستم خواهرانه بهت میگم تلاش فایده نداره. فقط مجبورش ...

واقعن منم خیلی حرص میخوره امشب قرار بود 8 پیشم باشه تازه 10 زنگ زده من باشگام تموم شد دارم میام منم گفتم ن دیگ پاتو نزاری خونمون. دیگ ج پیاماشو ندادم 

اون جاهایی که دسته خودته دعوتیا و....مثلا ساعن ۹ رو بگو گفتن همه ۸ اونجان .یا بازار میخواین برین و ب ...

باید. بیاددنبالم ما عقد بسته هستیم میگم مثلا 4 اینجا باش 6 میاد تازه!

کاقعن منم خیلی حرص میخوره امشب قرار بود 8 پیشم باشه تازه 10 زنگ زده من باشگام تموم شد دارم میام منم ...

ببین دست خودمون نیست. کارامون آروم انجام میدیم و تا بخوایم به بقیه کارا برسیم یکم طول میکشه

باید وقتی میخواین برین جایی یا کاری داری چند ساعت قبلش هی بهش بگی آماده شو

تلاش میکنم برای سرنوشت 
ببین دست خودمون نیست. کارامون آروم انجام میدیم و تا بخوایم به بقیه کارا برسیم یکم طول میکشه باید وق ...

عزیزم من دو روز قبلش میگم بهش باورت میشه همیشه جا میمونم از همه چیز میدونی امتحان داشتم ربع ساعت دور رسیدم دانشگاه ترم قبل!!!تااین حد ریلکس

اینو بهت بگم با این مرد پیر میشی

منم ی همچین موجودی دارم

بعد ۶ سال ن اون عوض شده ن من

خداشاهده موهای سرم کمو بیش دارن سفید میشن

پیر شدم پییییییر

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
عزیزم من دو روز قبلش میگم بهش باورت میشه همیشه جا میمونم از همه چیز میدونی امتحان داشتم ربع ساعت دور ...

منم همیشه امتحانا و دانشگام دیر میرسم. دیگه استادا هم باهام کنار اومدن

باورت میشه روز عروسیم دیر رسیدم آرایشگر نزدیک بود خفم کنه از عصبانیت 

تلاش میکنم برای سرنوشت