2777
2789
عنوان

دل گرفته ها بیایین....

119 بازدید | 16 پست

دلتنگم خیلی نمیدونم  چراهمش بهونه میگیرم دلم حرم امام رضا رو میخواد اروم شم نمیدونم چمه سردرگمم اصلا حال عجیبی دارم ب یاااد گذشته.....

😭😢دلم برای دوسال پیش تابستون تنگه خیلیییی .

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دل منم میخواد زودتر این کرونا تموم شه و به مهمون بازیامون برسیم دلم برای فامیلام تنگ شدهههه😭😭

بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم 
وای وای نگو الان ی کلیپ تو اینستا از حرم دیدم دلم هوایی شد

واقعااا

جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍
دل منم میخواد زودتر این کرونا تموم شه و به مهمون بازیامون برسیم دلم برای فامیلام تنگ شدهههه😭😭

نمیدونم این لامصب کی تموم میشه تامارو نکشه دس برنمیداره

اصلا نمیدونم چمه بدونم ی کاری میکنم ک خوب شم نمیدونم واقعا سردرگمم

نمیدونم این لامصب کی تموم میشه تامارو نکشه دس برنمیداره

اره واقعا چه سال های مزخرفی هستن پارسال همین موقع چقد بیرون میرفتیم و خرید میکردیم 😔😔😔 ولی الان تا سر کوچه هم باید خودمونو بسته بندی کنیم بریم

بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم 
منم داستم گریه می کردم ..از تنهاییم و بی عرصه بودنم دلم خیلی گرفته

میخوام گریه کنم ک سبک شم نمیتونم 

عروسیمون کمتر از ی ماهه نزدیکه پدرشوهرم هیییییییچ کاری نکرده فقط  نامزدم کرده و برام کم نزاشته فداش بشم هرچی میگم میگ چشم .

از حرصم فک  کنم ک صد در صد اینطوری شدم حرص مخودم ک پدرشوهر همه چجوری برا پسرشون عروسی میکنن برا عروسشون میخرن ولی نامزد من خودش همه چیو فراهم کرد بم میگفتن سرویستو ۱۰ میلیون بگیری یا کمتر خواهرشوهرام میگفتن منم گفتم شوهرم میخره از هرچی ک خوشش بیام خوشم بیاد برمیدارم از یکی خوشم اومد ۲۰ میلیون بود برام خرید.از حرصه ک پدرشوهرم پاشو اتداخته رو پاش انگار ن انگار عروسیه پسرشه