2777
2789
عنوان

این تاپیک پر از حس خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 61 پست

وای خدا😔

کاش اونجا بودم زار زار گریه میکردم سبک میشدم

کاش میشو منو بغل کنی امام رضا کاش میشد منو نگاه کنی امام رضا کاش میشد دست منو بگیری امام رضا

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا😔 کاش اونجا بودم زار زار گریه میکردم سبک میشدم کاش میشو منو بغل کنی امام رضا کاش میشد منو ...

خواسته صداتو بشنوه که امشب تاپیک گذاشتی که منم حرم باشم

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

سلام زیارتت قبول عزیزم..‌‌

شما مشهد زندگی‌میکنید؟

خوشبحالت اینقدر دلم میخاد بیام..یه گوشه بشینم به حرم نگاه کنم دلم باز بشه🥺🥺🥺

التمای دعا❤

درست میشه دایی  
سلام زیارتت قبول عزیزم..‌‌ شما مشهد زندگی‌میکنید؟ خوشبحالت اینقدر دلم میخاد بیام..یه گوشه بشینم به ...

بله عزیزم مشهدم

ان شاالله قسمتت بشه دوست قشنگم❤

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
سلام دختر شرقی خوبی؟ من یه کامنتتو خوندم ک از آزارای اون بنده خدا نوشته بودی. اوضاع زندگیت چطور پ ...

سلام عزیزم

به همون شکله مهربون

در شرف جداییم و درگیر اذییت کردنش بابت طلاق ندادنم

خب حالا ک انقدر مصر ب جدا نشدنه تند نرو!بزار ببین حرفش چیه آخه!؟

نه عزیزم یسالو هشت ماه ولم کرده

با زنای...میگرده 

از رو دوست داشتنن نیست میگه همه چیو ببخش برو

مطمنی همینو میخواد فقط؟ینی کل خواستش بخشش مهرو نفقه و ... هست؟

بله...

توهین هایی به من میکنه که هر کسی تحمل شنیدنشو نداره چون قلبش توانایی تحملشو نداره

اگه زندگیش مهم بود ک این مدت یبار میومد یبار نه بیشتر 

بهم میگه نیومدی نیومدی خدا نگه داره زنای مردمو برام

خب گذاشتن و رفتن همینه دیگه.مردو ب جای خالی ادم عادت میده...

من نرفتم خودش رفت 

ضمنا من تو عقدم

تو یسالو چهار ماه بودن با هاش بالای ۲۰ بار کتک خوردم اونم تو عقد دیگه بسم بود

جدا از هزار تا اخلاق بد دیگش

من نرفتم خودش رفت  ضمنا من تو عقدم تو یسالو چهار ماه بودن با هاش بالای ۲۰ بار کتک خوردم اونم ...

اهان...منم تو عقد جدا شدم

پس توی تصمیمت شک نکن.بندازش سطل درشم محکم ببند بوش اذیتت نکنه.دندون از ریشه خرابو یک بار برای همیشه باید کشید

اهان...منم تو عقد جدا شدم پس توی تصمیمت شک نکن.بندازش سطل درشم محکم ببند بوش اذیتت نکنه.دندون از ری ...

درسته 

من برای درست شدن زندگیم خیلی تلاش کردم خیلی بهش فرصت دادم ولی دیدم نمیشه

الان زندگیت چطوره؟